MENÜ

Eray Balcı'nın İzmir at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın İzmir at yarış tahminleri

22 Temmuz Pazar İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

TATİŞKO'YA SELAM, KAZANMAYA DEVAM...

1.AYAK: Yarış hazırlıklarında grubun en hazır tayı olduğunun görünümünü veren KANMAN STAR'ın kağıdına baktığımız zaman Camps Bay gibi seri stiliyle bilinen safkanın anne kardeşi olduğunu görüyoruz. İdman pistinin ve pedigrisinin hakkını verirse ilk ayağın kazananı belli derim. Erken gelişen/hazırlanan ve erken sonuca ulaşabilen yavrularıyla bilinen Kaneko'nun temsilcisi MUAMMER BEY 800/48---400/24 net biten işi sonrası gireceği koşunun bir diğer şanslı ismi olur. Bu pistte elde ettiği başarılarla bilinen Borgata ile anneden kardeş olan Pleasently Perfect yavrusu PERFECT LEO ve Mustafa Tarhan idaresinde yaptığı son dereceli galobuyla dikkatleri üzerine çeken AĞA DADAŞ Şartlı-1 koşuyla başlayacak olan altılı ganyanın ilk ayağının diğer şanslı taylarıdır.

2.AYAK: Yarış hayatının en parlak performasını gerçekleştirdiği yarışı ile takibe giren KARİNA bugün biraz daha üstüne koyabilirse bugünün kazananı olur. Bu hafta içerisinde idman pistinin de starı olan isim kariyerinin ilk birinciliğene uzanmaya yakın görüntüyle favorimdir. Son ayağa kadar geldiğimiz programda ikinci kalarak bizi üzen KAPTAN EVO en iyi anlaştığı jokeyi idaresinde bugün kazanırsa hiç şaşırmam. Aynı koşunun kazananı SU MELEK devam eden sıklet avantajıyla bir kez daha kuponlarda yer bulmalıdır. En dış kulvardan çıkacak olan YORAN GÜLÜ yarış başlangıcında iyi yer tutabilirse en az ön planda önerdiğim isimler kadar iddialı olur.

3.AYAK: Günün büyük sürprizini gerçekleştirirken güvenimizi boşa çıkarmayan ARSLANTURBO için özellikle anne kan hattı Tatişko kaynaklı çime çıkınca gerçek sınıfını bulacağını belirtmiştik. Şartlı-4 koşuyla maiden macerasına son verirken göz okşayan yetenekli tay, bugün aynı pist ve mesafe koşullarında start alacağı koşu da günün limanı adayımdır.

4.AYAK: Kısa mesafenin istikrarlı kısrağı ERENDIRA müthiş formuyla iştirak edeceği koşuda kazanmasını beklediğim ismi küçük ve misli kuponlar için günün alternatif bankosu olarak öneriyorum. İlk kez 3 yukarı rakiplerle karşılaşacak olan DONT HESITATE bu sebeble uygun kilo start alacağı koşunun önde gelen kısaraklarından biri olmaya güçlü aday. İPEKKIZ, BADEGÜL, BOSPHORUS BEAUTY ve vermiş olduğu araya rağmen bilinen kalitesiyle FANCYCHANCY bütçeler dahilinde sırasıyla kuponlara ilave edilebilir.

5.AYAK: Günün en zor ayağına geldiğimizde ise İzmir pistinde çok başka koşan HAFİZE SULTAN her yarış ciddi aşama kateden FIRTINAM uzun aranın ardından bir yarış görüp nefes açan VARLIKLI ve en ideal mesafesinde LADY HATUN bu ayağın eşit şanslı isimleridir. Sürprizi, ELMASINKIZI ve NEVRUZ ÇİÇEĞİ yapar.

6.AYAK: Sorunları nedeniyle bir süre ara vermek zorunda kalan, uzun aradan sonra yarış görüp nefes açan ve işin gerçeği büyük kısmının kazanma konusunda ciddi sıkıntılar çeken isimlerin çok olduğu günün kapanış ayağında; DAYBAHADIR, CİVANTAY, ÜNLÜOĞLU ve ÖZÇOCUK benim süzgecimin üstünde kalan safkanlar olup bu dörtlünün dışında kazanan kim olursa hiç şaşırmayacağımı belirtmek isterim.

7---3-4-1///10-2-3-6///5///2-7-3-1-4///11-7-3-2-1-5///5-3-16-1

Haberin Devamı
YORUM YAZ