MENÜ

Beşiktaş'ta Dortmund ile Kagawa pazarlığı

Beşiktaş, Shinji Kagawa için Borussia Dortmund’a satın alma opsiyonlu kiralama önerisinde bulundu. Beşiktaş’ın kiralama için 2 milyon, bonservisi için de 4 milyon Euro’dan 6 milyon Euro’luk teklifine Alman ekibinden 11 milyon Euro’luk geri dönüş geldi. Taraflar pazarlıklara başladı.

Beşiktaş'ta Dortmund ile Kagawa pazarlığı

Anderson Talisca’yla yolların ayrılmasının ardından 10 numara hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, son olarak gündemine Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund’un yıldızı Shinji Kagawa’yı almıştı.

Kulübüyle yol ayrımında bulunan 29 yaşındaki futbolcu için teklif hazırlığında bulunan Kara Kartal’ın bu konuda çalışmalarını tamamladığı bildirildi. Yönetimin, Japon oyuncu için Sarı- Siyahlılar’a satın alma opsiyonlu kiralama önerisinde bulunduğu kaydedildi.

İlk yıl için 2 milyon Euro kiralama bedeli, opsiyon için de 5 milyon Euro’luk teklifte bulunan Beşiktaş’a, Alman temsilcisinden jet yanıt geldi.

Kiralamaya olumlu baktılar

Borussia Dortmund Yönetimi’nin Beşiktaş’ın satın alma opsiyonlu kiralama önerisine olumlu baktığı ancak önerilen bedelde artış talep ettiği bildirildi.

Beşiktaş’ın 2 milyon Euro’luk teklifini geri çeviren Dortmund’u, kiralama için 4 milyon Euro talep ettiği, satın alma opsiyonu olarak ise 7 milyon Euro istediği kaydedildi. Taraflar arasında pazarlıkların devam ettiği belirtildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ