MENÜ

Yannick Bolasie Fenerbahçe'ye çok yakın

Everton'dan ayrılması an meselesi olan Yannick Bolasie'yi Fenerbahçe kadrosuna katmaya çok yakın...

Yannick Bolasie Fenerbahçe'ye çok yakın

Transfer döneminde genç oyuncular dışında takıma herhangi bir takviye yapamayan Fenerbahçe'nin hedefindeki ilk isim Yannick Bolasie...

Marco Silva onu istemiyor

2 sene önce Crystal Palace'tan tam 29 milyon euroya Everton'a gelen ancak özellikle geçen sezon yaşadığı sakatlık sebebiyle futbola uzak kalan Bolasie için Everton devri kapanıyor. Portekizli menajer Marco Silva, Demokratik Kongolu oyuncuyu kadroda istemiyor.

Zaha ve Malcom geliyor!

Crystal Palace'ın Fildişi Sahilli oyuncusu Wilfried Zaha ve Bordeaux'nun Brezilyalısı Malcom, Everton'ın transferdeki ilk hedefleri... İki oyuncunun kadroya katılması halinde -ki bu çok büyük bir ihtimal- Bolasie için yol gözükecek.

Fenerbahçe'den başka yok!

Geçen sezon futbola uzak kalan Boalsie yaşadığı sakatlığı tamamen atlattı ancak saha içine dönemedi. Başarılı oyuncu istediği süreleri hiç alamadı. 29 yaşındaki oyuncu artık oynamak istiyor. Adeta futbola geri dönüş bekliyor. Ona bunu şu anda sağlayabilecek en büyük kulüp ise Fenerbahçe... Crystal Palace ve Leicester'ın girişimleri de var ancak Bolasie'nin b kulüplerde ilk 11'de oynama garantisi asla Fenerbahçe'deki kadar değil.

Kiralık gelecek

Everton Bolasie'yi zararına satmak asla istemiyor, zaten Fenebrahçe'nin de oyuncuyu bonservisiyle alacak gücü yok. Bu da kiralık opsiyonundan başka çare bırakmıyor. Everton kiralık göndermek için de yaklaşık 3 milyon euro istiyor. Fenerbahçe bu ücreti de indirmeye çalışıyor. Oyuncunun maaşında sorun yok. Kiralık ücretinde anlaşılır anlaşılmaz Bolasie Fenerbahçe'yle sözleşme imzalayacak.

Hakan Ateşler


Fenerbahçe Feyenoord maç sonucu: 3-3


Haberin Devamı
YORUM YAZ