MENÜ

Mustafa Cengiz'den Ndiaye ve Emre Akbaba açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, transferde adı geçen isimlerden Badou Ndiaye ve Emre Akbaba ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz'den Ndiaye ve Emre Akbaba açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı ekibin İsviçre'de yaptığı kampı ziyaret etmek üzere İsviçre'ye geldi.

Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cengiz, "Öncelikle tabii ki takımımıza, hocamıza ve Abdurrahim'e kavuştuğumuz için çok mutluyuz. İnşallah sağlıklı, uğurlu bir şekilde sezon açılışı ve devamı görürüz" dedi.

''Gelir yapmadan gider yapamıyorsunuz''

Transfer konusunda da konuşan Başkan Mustafa Cengiz, "Taraftar merak etmesin, transfer olduğunda kesinlikle KAP'a açıklayacağız. Ben başka takımlar için konuşmam ama bütün takımlar bizle aynı durumda. Gelir yapmadan gider yapamıyorsunuz. Onun için adımlarımız zorunlu olarak tedbirli atıyoruz. Bizi mutlu eden gelişme oldu. CAS bizi referans alarak Milan'ı affetti. Biz Milan'ında cezadan kurtulmasına sevindik. CAS olumlu anlamda ilk kez bir Türk takımı referans aldı" ifadelerini kullandı.

''İkinci kamp için cebimizden para çıkmadı''

Önümüzdeki günlerde mali durumla ilgili konuşacaklarını ifade eden Cengiz, "Futbolcuların alacakları bitmiyor. Hiçbir şey bitmiyor. Bu dinamik bir süreç. İnşallah halledeceğiz. Mali konularla ilgili önümüzdeki haftalarda açıklamalarımız olacak. Bizim 1'inci kampımız 200 bin Frank, bu kampta 500 bin Euro tuttu. Sponsorlar tarafından destekleniyoruz. Bizim ikinci kamp için cebimizden para çıkmadı" diye konuştu.

Ndiaye açıklaması

Mustafa Cengiz, son günlerde N'Diaye'nin transfer edildiği yönünde çıkan haberler için ise "Biz kiralamaya öyle paralar veremeyiz. Osmanlı'da 390 bin Euro alıyordu. Biz o paraya oynasın demiyoruz. Takımın iç dengelerini bozmamaktan yanayız. Bize düşük bir kiralık ücretle gelirse biz bağrımıza basarız" şeklinde konuştu.

''Galatasaray'ı istediği hissediliyor''

Emre Akbaba hakkında çıkan transfer söylentileriyle ilgili yorumda bulunan Cengiz, "Emre'yi de şöyle söyleyeyim. Ben kendisiyle görüşmedim.

Ancak Galatasaray'ı istediği hissediliyor. Alanyaspor başkanı benim yakın arkadaşım. Ben kendilerini üzmem. Kendiliğinden oluşacak bir durum. Olursa olur, Hayırlısıyla olsun" ifadelerini kullandı.

"Hiçbir futbolcuyu satma niyetimiz yok''

Gomis'e geldiği iddia edilen transfer teklifleriyle ilgili de konuşan Cengiz, "Hiçbir futbolcuyu satma niyetimiz yok. Gomis bizim değerli bir futbolcumuz. Türkiye Ligi'nde şampiyon olan bir kadro var. Şampiyonlar Ligi şampiyonu olur mu bilemem. Hırvatistan final oynadı, Yunanistan daha önce şampiyon oldu. Bizim neden olmasın" dedi.

Cengiz son olarak, "Benim en büyük şansım Abdurrahim Albayrak, Fatih Hocam ve karakterli futbolculara sahip olmam. İyi ki varlar" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ