MENÜ

Galatasaray'da parola 500 dakika!

Fatih Terim’in analiz ekibi, Galatasaray'da 500 dakika ve üzerinde süre alan 14 oyuncuya iki takviye yapılması doğrultusunda rapor verdi.

Galatasaray'da parola 500 dakika!

Galatasaray'ı yaz kampında bilimsel ve teknolojik şekilde çalıştıran Fatih Terim'in ekibi, medyayı bu konuda bilgilendirdi. Analiz ekibi, performans departmanı ve sağlık ekibi bir saat boyunca basın mensuplarına sunum yaptı. Ekip, Galatasaray'ı Fatih Terim öncesi ve sonrası olarak ikiye ayırdı. İmparator'un şampiyonluğa taşıdığı takımda oluşturduğu etki rakamlarla da kanıtlandı. İşte dikkat çeken ayrıntılar:

Gomis serbest düşüşte

ANALİZ: GOMİS, ASLAN'IN HER ŞEYİ!

Terim dar kadrodan maksimum verim sağlarken, sarı-kırmızılı takımda 14 oyuncu 500 dakikadan fazla süre aldı. Bu rakam Devler Ligi'nde mücadele eden takımlarda 18... Muğdat ve Onyekuru'yu transfer eden G.Saray'ın Avrupa'daki rakipleri ile aynı standardı yakalaması için en az iki takviyeye daha ihtiyacı var. Çıkan tabloda Gomis G.Saray'ın her şeyi, Belhanda ise zayıf karnı oldu. Galatasaray, Belhanda'nın başını çektiği merkez oyunculardan toplam 6 golle skora en az katkı alan takım oldu.

Transferde flaş gelişme! Cocu Galatasaray'ın genç yıldızını istiyor

İDMANDA TEMPO ARTIYOR

İsviçre kampının sonuna gelen Galatasaray'da kondisyon ağırlıklı idmanlar yoğunlaştı. Fatih Terim yönetiminde çalışan futbolcuların zorlandığı görüldü.

Kaynak: Sabah / Mehmet Özcan

Fatih Terim'in şifreleri!

Haberin Devamı
YORUM YAZ