MENÜ

Galatasaray-Valencia maç sonucu: 1-2

Galatasaray, İsviçre kampının son gününde Valencia ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İspanyol ekibi mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Galatasaray'ın tek golü ise yeni transfer Onyekuru'dan geldi.

Galatasaray-Valencia maç sonucu: 1-2

Galatasaray’ın 2 hafta süren İsviçre kampı sona erdi. Sarı Kırmızılı ekip kampın son gününde İspanya'nın köklü ekibi Valencia ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Maçın ilk 25 dakikalık bölümünde topun sahibi olan taraf Sarı Kırmızılı ekip oldu. Özellikle Fernando ve Garry Rodrigues ile etkili ataklar bulan Galatasaray, gol pozisyonları bu dakikaya kadar değerlendiremedi. Geçtiğimiz sezonun gol kralı Gomis, Valencia kalesini sık sık yokladı. İspanyol ekibni file bekçisi Jaume başarılı kurtarışları ile dikkat çekti.

Valencia öne geçti

İspanyol ekibi baskıyı atlattıktan sonra Galatasaray kalesinede daha fazla görülmeye başladı. Dakikalar 36'yı gösterdiğinde Valenica'da Vezosağ kanattaki boşluğu iyi değerlendirdi ve ceza sahasına girerek topu filelerle buluşturmayı başardı. 0-1

Galatasaray-Valencia maçı tribünlerinde kavga!

Maçın 40. dakikasında Galatasaray'da Garry Rodrigues sakatlandı ve kenara geldi, Sinan Gümüş oyuna dahil olan isim oldu.

İlk yarı sona erdi olaylar çıktı

Mücadelenin ilk yarısı Valencia'nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Hakemin bitiş düdüğüün ardından istenmeyen görüntüler ortaya çıktı ve iki kulüp taraftarları arasında tribünde gerilim yaşandı. İsviçre'ye maçı izlemeye gelen Mustafa Cengiz ve güvenlik güçlerinin müdahale etmesi ile olay bir süre sonra sona erdirildi.

Mücadelenin 2. yarısına her iki takım da oyuncu değişiklikleri yaparak başladılar. İki teknik adam da olabildiğince çok oyuncuya şans verip yeni sezon öncesi performanslarını görmek istiyor.

Valencia farkı 2'ye çıkarttı

Maçın 52. dakikasında Valencia'da Lato, Galatasaray savunmasını arkasına sarkmayı başardı ve kaleci ile karşı karşıya kalan genç futbolcu topu ağlarla buluşturdu.0-2

Onyekuru ilk golünü attı

Karşılaşmanın 69. dakikasında Galatasaray'ın yeni transferi Onyekuru farkı 1'e indiren golü kaydetti. 61. dakikada oyuna giren Nijeryalı genç futbolcu, Valencia savunmasının arkasında kendisini iyi unutturdu ve skoru 2-1'e getirdi. Bu gol aynı zamanda Onyekuru'nun Galatasaray'daki ilk golü oldu.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Sarı Kırmızılı ekip sahadan 2-1'lik yenilgi ile ayrıldı.

Galatasaray bu özel maçla İsviçre kampını noktaladı.


Galatasaray Valencia maç özeti izle

Haberin Devamı
YORUM YAZ