MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer o günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

19 Temmuz Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer o günün programını değerlendirdi.

Çizgi Karakter TİPİTİP Bankomdur

1.Ayak: Yedi koşulu programda 1300 metre kumda altılı başlayacak. Sekiz atlık bu yarışta ilk şansı Mister Ticker’a verebiliriz. 1500 metrede hand-17 kazanırken 1.33.40 yapan bu atın genel form durumu oldukça iyi gözüküyor. Üç kez ikincilik yaparken Doyoun Hearted, Eren Efendi ve Win The West’e geçilen Mister Ticker kazanırken Apiko Dora, Doyoun Hearted’ın 4,5 boy – 3 boy önünde kazandı. Formunda ciddi ilerleme kaydeden Insomnia, Tali Hanım ve Strike Hard üçlüsü hata kollayacak isimler. Pirgos ise sürprizi yapabilir.

2.Ayak: 1500 metredeki ikinci ayak mücadelesinde Tatvan Beyi ilk şans vereceğim isimdir. Son koşusunda DB ile kazanan bu atı daha önce DB çıkarttığında kötü serisinin sona erdiğini ve üçüncü kaldığını görmüştük. 1300 metrede Dear Molly önünde kazanan Tatvan Beyi yine kazanabilir. Bu atın rakibi olan Rio Blondie ve Hakk Hanı ikilisine şans vereceğim. Sürpriz için ise Lawless ve Kırcaali yazabiliriz.

3.Ayak: İkili taylarda ilk şansı Tipitip favorimdir. Flame Star’ın kazandığı 1100 metre kum yarışta ikinci olarak kariyerine başlayan Tipitip, Bosporus yavrusu olmasıyla kazanmaya yaklaşacaktır. İlk yarışını beğendiğim bu tayı banko yazacağım.

4.Ayak: Başarılı aygır Calaboose adına yapılacak olan 1900 metre çim pistteki yarışta zorlu bir mücadele yaşanacak. Kariyerinde sadece 1 kez çim pistte koşan ve 3’üncü olan After Dead daha sonraki dönemde kum pistte 7 yarışta 2 birincilik, 2 ikincilik, 3 üçüncülük yaptı. Başarılı performansı ile dikkat çeken bu tay uyum sağladığı mesafeli koşularda ve bu kez çim pistte başarısını sürdürmeye yakın gözüküyor. Persistance ise bu koşuda bu atın en ciddi rakibi gözüküyor. Atlas Beyi, Tolerans ve Kralsın diğer şans verdiğim atlardır.

5.Ayak: Dişilerin şartlı-4 olan bu yarışında takip listemdeki See You Again ilk şanslı atımdır. Mastarkızı ve Lady Tulpar rakipleri arasında öne çıkanlar. Dinçlik koşusu ile Miss Melody sürprizi yapabilir.

6.Ayak: Günün son mücadelesinde çok atlı bir tercih yapacağım. Önceliğim Mavi Ateş olacak. Uçan Reis takip listemde yerini koruyor. Ersezar, Yelkin, Ortadoğu, Arslandikeni, Yurdakul ve Ferzande Kız yazacağım isimler.

1. AYAK 2. AYAK 3. AYAK 4. AYAK 5. AYAK 6.AYAK
2 4 5 2 8 2
6 3 8 1 9
4 1 2 7
8 7 7 4
3 5 1
3
10-14

Haberin Devamı
YORUM YAZ