MENÜ

İspanya Milli Takımı'nın yeni hocası Luis Enrique, basına tanıtıldı

İspanya Milli Takımı, yeni teknik direktör Luis Enrique'yi basına tanıttı. İmza töreninde açıkalamarda bulunan Enrique, "Bir sonraki turnuvayı feth etmek için çalışmalara hemen başlayacağız." dedi.

İspanya Milli Takımı'nın yeni hocası Luis Enrique, basına tanıtıldı

İspanya Milli Takımı'nın başına resmen Luis Enrique getirildi. 2017 yazında Barcelona ile yolları ayrıldığından beri boşta olan Luis Enrique, Julen Lopetegui'nin Real Madrid ile anlaşmasının ardından Milli Takımın başına geçmişti. İspanya milli takımının başına getirilen İspanyol teknik adam Luis Enrique, İspanya'yı yeniden dünya futbolunun zirvesine taşıyacaklarını söyledi.

''Dünyada referans olmuş bir takımdan bahsediyoruz''

Milli takım, ülkenizi temsil ettiğiniz özel bir yerdir. Öte yandan geçmiş yıllarda pek çok kupa kazanmış, dünyada referans olmuş bir takımdan bahsediyoruz. Bu takımı yeniden kazanan, iyi futbol oynayan ve kupa kaldıran bir hale getirmek gerçekten zorlu bir görev olacak. Bunun için çalışacağız ve neler yapabileceğimizi göreceğiz.

''Bu ekiple çalışmak için sabırsızlanıyorum''

Milli takımda çalışmak daha önce yalnızca kafamdaki bir düşünceydi ancak şimdi bu düşünce gerçek oldu ve bunun sorumluluğunu üzerimde hissediyorum. Milli takım tesisleri ve beraber çalışacağım insanlar gerçekten üst seviyedeler. Burada, bu ekiple çalışmak için sabırsızlanıyorum. Her zaman milli takımda çalışmanın benim hedeflerimden biri olduğunu söyledim. Bunun kısa vadede mi uzun vadede mi olacağını bilmiyordum ancak futbolda neyin ne zaman olacağını kestiremiyorsunuz.

''Gerçekten bu proje için hazırdan da öteyim''

Bu büyük fırsat şimdi karşıma çıktı ve gerçekten bu proje için hazırdan da öteyim ve heyecanla başlamayı bekliyorum."

Haberin Devamı
YORUM YAZ