MENÜ

Eray Balcı'nın Kocaeli at yarış tahminleri

19 Temmuz 2018 Perşembe Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Kocaeli at yarış tahminleri

19 Temmuz Perşembe Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

KEFKEN KOŞUSUNDA ''TARIKHAN'' KAZANMAYA ÇOK YAKIN...

1.AYAK: Yarışın başlangıcından bitime 20 metre kalıncaya kadar yükü çektiği koşuyu sonlarda kanatlanıp gelen Maldiv’e kaybeden BETONAYAK o gün yarış kariyerinin en iyi performansına imza atarken bir anlamda kumaşının da hakkını vermeye başlayacağının sinyallerini vermişti. Bugün 200 metre daha kısalan mesafeyi bulduğu koşuyu çıktığı gibi bitirebilir. Baba kan hattı Yalçıner kaynaklı çiminin daha iyi olduğuna inansam da son Ankara yarışını çok beğendiğim MİNTEMUZ ÖZCAN son haftaların formda safkanı Zehir Hafiye ile anneden kardeş olan ASUVAN ve ilk çim yarışını kesinlikle ölçü almadığım Serdar Kemal Özçolak ekürisine ait genel puanlamanın sürpriz ismi MELDAN bugün kuma çıkacağı koşuda kesinlikle ihmale gelmez.

2.AYAK: Son koşusunda ön tarafta gereksiz tempoya ayak uydurunca sonlarda olduğu yere basmaya başlayan JIMFED bugün çok fazla tutulmadığı koşuda benim sizlere ilk isim olarak önereceğim safkandır. Çok iyi padok görüntüsünün hakkını verirse bu rakipler yanında kazanması bana göre en doğal sonuç olacaktır. Grubun en ağır sıkletli atı olmasına rağmen bu mesafe başarıları ile bilinen CLARK KENT bu kez çok daha iyi durumda olan EL MIRADOR ve ilerlemiş yaşına rağmen genç rakiplerine taş çıkartan DARK BOY en ciddi rakipleri olur. Orijini itibariyle bu pisti daha çok koşmasını beklediğim VELVET ve dört aylık aradan sonra pistlere geri döndüğü yarışını beğendiğim NICANOR kuponları cazip kılacak safkanlardır.

3.AYAK: Son yarışlarında göz attığımız zaman genelde açık yarışlarda boy gösteren ve o yarışlarda söz sahibi olan rakiplerine geçilen TARIKHAN bugün Bildenhan, Kadhan ve Ova gibi isimlerin yarışa verecekleri yüksek tempoda, sonlarda yapacağı bitirici sprintiyle sonuca ulaşan safkan olur, günün bankosu adayımdır.

4.AYAK: Bu mesafelerin istikrarlısı KEREMTOSH stil olarak yarışları ön grupta kabullendiği koşularda sanki daha etkili koşuyor gibi. Bugün o misyonu üstlenirse büyük ihtimalle kazanan isim olur. Rakipleri; PAMUK BABA ve CAPTAIN STEEL olur.

5.AYAK: Bölünen maidenin zor ayağında bütçemiz dahilinde çok at yazmakta fayda var. İstanbul yarışları tatminkar olan GÜNDENGÜNE ve tabela mücadelelerinin istikrar abidesi ZEKİOĞLUM ile Enderefe ve Yılmabaşar gibi kalite safkanların anne-baba bir öz kardeşi olan ANADOLU POYRAZI üçlüsüne eşit şans verelim. BALASAGUN, ROZA ATEŞİ, KRALİOVA ve TEKBAŞINA geniş kuponlarda sırasıyla değerlendirilmesi gereken taylar olmalıdır.

6.AYAK: İstanbul’dan itibaren takibimizde olan HOPPA bugün kuma çıkacağı koşuda kalitesinin hakkını verirse kazanan isim olur. Genel puanlanın oldukça gerisinde kalmış olan bu safkan ilk şansı vermek istiyorum. Rakiplerine bu kiloyu verebilecek gücü olan FREE POWER son yarışı parlak CHLOE startı iyi alırsa çok sürpriz bir sonuca imza atabilir. Beklentilerimin çok gerisinde kalan yarışlarına rağmen ELLIANNA ve LAST PRINCESS ile ELAZIĞ GÜZELİ sürprizde önereceğim isimlerdir.

2-5-9-11///6-1-5-2-9-8///4///3-4-2///4-6-1-2-9-8-11///14-1-13-3-12-4


Haberin Devamı
YORUM YAZ