MENÜ

Fenerbahçe'de transfer bombaları patlıyor! Fb transfer - 18 Temmuz Çarşamba

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları taraftar tarafından büyük merak konusu. Berke Özer Barış Alıcı ve Ferdi Kadıoğlu beklentileri karşılamadı. Sarı-lacivertli taraftarlar daha önemli transferler bekliyor. Peki Fenerbahçe'nin transfer gündeminde neler yaşanıyor. İşte son dakika Fenerbahçe transfer haberleri ve detaylar...

Fenerbahçe'de transfer bombaları patlıyor! Fb transfer - 18 Temmuz Çarşamba

18 Temmuz Çarşamba son dakika Fenerbahçe transfer haberlerinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'de transfer çalışmaları taraftar tarafından büyük merak konusu. Berke Özer Barış Alıcı ve Ferdi Kadıoğlu beklentileri karşılamadı. Sarı-lacivertli taraftarlar daha önemli transferler bekliyor. Peki Fenerbahçe'nin transfer gündeminde neler yaşanıyor. Fenerbahçe kimleri transfer edecek. İşte gazetelere yansıyan Fenerbahçe transfer haberleri ve tüm detaylar...

COMOLLI'NİN BÜYÜK HEDEFİ RAFINHA

Fenerbahçe
'de teknik direktör Phillip Cocu'nun raporu doğrultusunda hareket eden Sportif Direktör Damien Comolli, İspanya'ya giderek Rafinha için Barcelona ile masaya oturacak.

Geçen sezonu Inter'de geçiren merkez orta saha, başarılı bir performans ortaya koysa da İtalyanlar yüksek satın alma opsiyonu yüzünden Rafinha'yı elinde tutamadı. Bu gelişme üzerine futbolcunun menajeri ile görüşmelerini sıklaştıran Comolli, anlaşma aşamasına geldi.

Fenerbahçede transfer bombaları patlıyor Fb transfer - 18 Temmuz Çarşamba


KİRALAMA TEKLİFİ: 2 MİLYON EURO...

Barcelona, yeni sezonda kadroda düşünmediği 25 yaşındaki yıldız ismin bir yıl daha kiralanmasına sıcak bakıyor. Fenerbahçe, Rafinha'nın İspanyol ekibinden aldığı ücreti karşılayacak ve 2 milyon euro kiralama bedeli önerecek. Futbolcu ve Barça'nın olumlu yaklaşımı, anlaşmanın yakın olduğu şeklinde yorumlanıyor.

Kaynak: Sözcü

FERDİ KADIOĞLU'NU 5 KULÜP İSTEDİ!

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe'nin NEC Nijmegen ekibinden kadrosuna kattığı Ferdi Kadıoğlu'nu birçok ekibin istediği ortaya çıktı. Ülkesinde hatırı sayılır takipçisi bulunan ve Hollanda Genç Milli Takımı forması da giyen oyuncunun, bir çok ekibin ilgisine karşın kadroya katıldığı belirtildi.

AZ son ana kadar direndi

18 yaşındaki futbolcu için Feyenoord, AZ Alkmaar, Heerenveen, Vitesse, Utrecht gibi takımların NEC Kulübü'nün kapısını çaldığı öğrenildi. AZ Alkmaar'ın Fenerbahçe'nin transferi gerçekleştirmeden kısa bir süre önceye kadar da oyuncuyu kadrosuna katma çalışmalarının devam ettiği ancak genç yıldız adayının tercihini sarı-lacivertlilerden yana yaptığı belirlendi.

Fenerbahçede transfer bombaları patlıyor Fb transfer - 18 Temmuz Çarşamba


Cocu'nun prensleri ve sistem

Phillip Cocu, daha önce PSV Eindhoven'da uyguladığı sistemi, yeni takımına da adapte etmek istiyor. Bunun önemli bir ayağı da ekibi gençleştirmek... Hollandalı teknik adam PSV'yi çalıştırdığı dönemde bir çok genç futbolcu transferi yaptırtmış ve bunlardan verim almıştı. Kısa bir süre içersinde takımın önemli parçaları haline gelen bu isimler, elde edilen şampiyonluklarda da pay sahibi olmuştu.

Lozano, Arias ve Pröpper

21 yaşındayken Sporting'den alınan sağ bek Santiago Arias bunlardan bir tanesi. 2013-14'te daha ilk sezonunda ligde 25 maçta forma giyen Kolombiyalı oyuncu, PSV'de toplamda 172 maçta sahaya çıktı. Davy Pröpper üç yıl önce 23 yaşındayken geldi ve takımın banko isimlerinden bir tanesi oldu. Orta saha oyuncusu PSV'de 89 maça çıktı. Dünya Kupası'nda Meksika formasıyla yıldızlaşan Lozano da, 21 yaşında geçen yıl Cocu'nun isteğiyle ülkesinden transfer edilmişti.

Ferdi, Berke ve Barış

Deneyimli teknik adam şimdi eski takımında uyguladığı bu yöntemi yeni takıma uyarlamanın hesaplarını yapıyor. Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu, Barış Alıcı ve Berke Özer transferlerinde, Cocu'nun sarı-lacivertlilere uyarlamak istediği PSV modelinin ayak sesleri duyuluyor.

BOLASIE FENERBAHÇE İÇİN GELİYOR

Henüz yabancı transfer yapamayan Fenerbahçe, bu suskunluğunu bozmaya hazırlanıyor. Birçok futbolcuyla temas halinde olan Sarı-Lacivertliler, dış transferde ilk bombayı Yannick Bolasie’yle patlataca gibi görünüyor. Damien Comolli, dün 29 yaşındaki futbolcuyla ve temsilcisi John Sorzano ile telefonda yaptığı son görüşmede, her konuda anlaşma sağladı.

Comolli, daha önce Everton’la kiralama konusunda başladığı pazarlıklarda da sona gelmişti. Fransız futbol direktörü, Bolasie ile el sıkışılmasının ardından artık İngiliz ekibiyle son bir görüşme gerçekleştirerek anlaşmayı resmiyete dökecek.

Fenerbahçede transfer bombaları patlıyor Fb transfer - 18 Temmuz Çarşamba


164 milyon TL’lik yıldız!

Yannick Bolasie, kulüplerin resmen anlaşmasını bekliyor. Yıldız kanat oyuncusunun, bu hafta bitmeden soluğu İstanbul’da alarak 1 yıllık kiralık sözleşmeye imza atması bekleniyor. Comolli’nin Everton ile yapılacak sözleşmeye satın alma maddesi de koydurmak istediği öğrenildi. 2016’da Bolasie için Crystal Palace’a 26 milyon Pound (164.8 milyon TL) ödeyen İngiliz ekibinin bu talebe nasıl yanıt vereceği belirsiz.

Yusuf Dursun

Fenerbahçede transfer bombaları patlıyor Fb transfer - 18 Temmuz Çarşamba


VAN BEEK İÇİN MÜTHİŞ PAZARLIK!

Stoper için gündeme sürpriz bir şekilde Sven van Beek ismi gelmişti. 23 yaşındaki futbolcuyla prensip anlaşmasına varıldı.

Ancak Feyenoord’ya pazarlıklar kıran kırana devam ediyor. Hollandalı savunmacının kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi kaldı.

Fenerbahçe pazarlıklarda buna güveniyor. Feyenoord’un kapıyı 5 milyon Euro’dan açtığı, Sarı-Lacivertler’in ise teklifini son olarak 3 milyon Euro’ya çıkarttığı kaydedildi.

Fenerbahçede transfer bombaları patlıyor Fb transfer - 18 Temmuz Çarşamba


CFUENTE'DEN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

Fenerbahçe'nin forvet listesinde ilk sıraya yükselen Jhon Cifuente transfer dedikodularına cevap verdi. İki gol birden attığı Barcelona'ya 3-2 kaybettikleri maçtan sonra Ekvatorlu gazetecilerin sorularını yanıtlayan 25 yaşındaki Cifuente, "Ekvator'da doğan her futbolcunun hayalinde Avrupa'da oynamak vardır. İstanbul haberlerini ben de sizin gibi takip ediyorum. Menajerimle yaptığım konuşmalarda bana, 'endişe etme, senin için en iyisini yapacağım' sözünü veriyor. Kulübüm de bana soruyor, 'teklif var mı?' diye. Tek bildiğim eğer bir gün İstanbul'da oynarsam şehirle ilgili merak ettiğim tüm tarihi yerleri tek tek gezeceğim. İstanbul'u çok merak ediyorum" ifadelerini kullandı.

(Sabah)

RAMIRES'TEN MÜJDELİ HABER

Fenerbahçe, Jiangsu’nun kadro dışı bıraktığı Brezilyalı yıldız için hemen harekete geçmişti.

Sarı-Lacivertliler, Ramires’i kiralamayı planlıyordu. Ancak Brezilya basınında çıkan haberlere göre Sambacı, sözleşmesini feshedebilir.

Bu gerçekleşirse, Fenerbahçe’nin transferi bedavaya bitirme şansı doğacak. 31 yaşındaki orta saha oyuncusuna ülkesinden de talipler var. Ramires’in önceliği Avrupa’ya dönmek

Fenerbahçede transfer bombaları patlıyor Fb transfer - 18 Temmuz Çarşamba



FENERBAHÇE'NİN YENİ İNCİSİ DOĞUKAN!

Gençleştirme operasyonuna devam eden Fenerbahçe, yetenek avında. Feyenoord'dan 17 yaşındaki Orçun Kökçü için görüşmelerini sürdüren sarı-lacivertliler, Karşıyaka'nın U19 takımında forma giyen 1999 doğumlu genç yıldızı Doğukan İnci'yi de istedi. Geçen sezon 25 maçta 11 gol atan forvet oyuncusu ile görüşmeler U19 Avrupa Şampiyonası'ndan sonra başlayacak.

Fenerbahçede transfer bombaları patlıyor Fb transfer - 18 Temmuz Çarşamba

Haberin Devamı
YORUM YAZ