MENÜ

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri - BJK transfer 17 Temmuz Salı

Beşiktaş'ta son dakika transfer haberlerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Peki siyah-beyazlı takım kimi transfer edecek? Tranfser gündeminde kimler var? İşte Beşiktaş transfer haberleri ve detaylar...

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri - BJK transfer 17 Temmuz Salı

17 Temmuz Salı son dakika Beşiktaş transfer haberleri siyah-beyazlı taraftarlar tarafından büyük merak konusu. Beşiktaş'ta gidecek ve gelecek oyuncular netleşmeye başlıyor. Ayrıca gazetelere yine bir çok transfer haberi yansıdı. İşte Son dakika Beşiktaş transfer haberleri ve detaylar...

VIDA KAPIŞMASI BAŞLADI

Siyah-Beyazlılar’ın geçen sezonun ara transfer döneminde bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Domagoj Vida, Beşiktaş’ta görev yaptığı yarım dönemde başarılı bir görüntü sergilemişti.

Kara Kartal’ın ardından Hırvatistan Milli Takımı’yla Dünya Kupası’nda boy gösteren Vida, Kırmızı- Beyazlılar’la finale kadar gelip önceki akşam Fransa’ya kaybedip turnuvayı 2. olarak tamamlamıştı. Dev organizasyonda 6 mücadeleye çıkıp 1 gol ve 1 asistlik performans ortaya koyan 29 yaşındaki futbolcu, etkili görüntüsünün ardından transfer döneminin gözdesi olmuştu.

Teklifleri değerlendirecek

Başarılı stoper için Beşiktaş’a öneride bulunan takım sayısının 5’i bulduğu ortaya çıktı. İngiltere Premier Lig’den; Liverpool, Everton ve Leicester City’nin; İspanya La Liga’dan ise Atletico Madrid ve Sevilla’nın Domagoj Vida için Beşiktaş’ın kapısını çaldığı ortaya çıktı.

Turnuva sonrasında teknik direktör Şenol Güneş’ten 2 haftalık izin alan ve tatile çıkan yıldız oyuncunun, bu süreç içerisinde gelen önerileri değerlendirmeye alacağı kaydedildi.

Yönetim aceleci değil

Turnuvanın en iyi 11’inde yer alan ve değerini katlayan Vida için yönetimin ise tutumu belli... Başkan Fikret Orman’ın, Avrupa devlerinin Vida için yarışa girmesinin ardından bekleme kararı aldığı kaydedildi. Yönetimin, pazarlıkları kızıştırıp en yüksek bedelle Vida’yı göndermeyi planladığı belirtildi.

RYAN BABEL ÇILDIRTTI!

Siyah-Beyazlılar’da görev yaptığı 1,5 sezonda ortaya koyduğu etkili görüntüyle dikkat çeken Ryan Babel’e, Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo talip olmuştu.

31 yaşındaki kanat oyuncusu için gelen talep üzerine Serie A temsilcisiyle görüşmelere başlayan Beşiktaş Yönetimi, ilk gelen 2 milyon Euro’luk teklifi geri çevirmişti. Yoğun pazarlıkların ardından Flamengo’nun fiyatı 8 milyon Euro’ya çıkarmasının ardından Flamengo’yla el sıkışan Kara Kartal’a bu transfer konusunda Babel’den son dakika golü geldiği ortaya çıktı.

Menacerinin yönlendirmesi...

Beşiktaş’tan yıllık 2.1 milyon Euro kazanan ve Flamengo’yla seneliği 3 milyon Euro’dan 3 yıllık ön anlaşma sağlayan Babel’in, son olarak menaceri Winnie Haatrecht’in yönlendirmesi sonrasında fiyatı 4 milyon Euro’ya yükselttiği öğrenildi. Bu gelişme sonrasında Babel’in istediği rakama olumsuz yanıt veren Flamengo’nun, transferi askıya aldığı kaydedildi. Bir anda 8 milyon Euro’luk muhtemel gelirden olan Siyah-Beyazlı yönetimin, bu konuda Babel’e oldukça kızgın olduğu belirtildi.

Boşa çıkarsa imza parası...

Kara Kartal’la 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Babel’in menacerinin, transferin istedikleri maaşa gerçekleşmemesi halinde yeni sezonda da oyuncusunu Beşiktaş’ta tutup kontratının bitmesi sonrasında Hollandalı’yı bedelsiz olarak götürmeyi planladığı konuşuluyor. Winnie Haatrecht’in bu formülle hem oyuncusuna ekstra olarak imza parası hem de kendisine daha yüksek komisyon ücreti almayı planladığı öğrenildi.

İŞTE BABEL'E YAPILAN SON TEKLİF!

Beşıktaş'ın Hollandalı yıldızı Babel'in menajeri, Flamengo yöneticileriyle 2.6 milyon Euro'ya anlaştı ancak İstanbul'da masaya oturulduğunda menajer '4 milyon istiyoruz' dedi. Kısa bir şaşkınlık yaşayan Brezilya ekibi teklifini 3 milyon Euro'ya çıkardı, kabul görmeyince masadan kalktı. Bu arada Beşiktaş sözleşmesi 21 Mayıs 2019'da sona erecek Babel'e yeni bir teklif yaptı. 2021'de tamamlanacak yeni sözleşmeye göre 2.1 olan yıllık geliri 3 milyon Euro'ya yükseltilecek. (Sabah)

PORTEKİZLİ KALECİ BEŞİKTAŞ'I TAKİBE ALDI!

Fabri'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşılık kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi. Portekiz basınından A Bola'nın oyuncularıyla paylaştığı habere göre Siyah Beyazlılar, kale için sürpriz bir ismi gündemine aldı. Haberde Porto'nun ikinci kalecisi konumunda olan 25 yaşındaki Jose Sa'nın Beşiktaş'a gelmeye yakın olduğu öne sürüldü.

Gazete, Kara Kartal'ın genç eldivenle yakından ilgilendiğini duyururken Sa'nın hazırlık maçlarında az süre almasını da ayrılık sinyali olarak yorumlandı. Öte yandan gazetenin yayımladığı bu haber üzerine Portekizli kaleciden de flaş bir hamle geldi.

Sa'nın resmi Instagram üzerinden Beşiktaş ve Ricardo Quaresma'yı takibe alması Siyah Beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. Takımıyla 2020 yazına dek sözleşmesi bulunan Sa'nın bu hamlesi, Kara Kartal'a göz kırptığı şeklinde yorumlandı.

Piyasa değeri 2,5 milyon euro olarak gösterilen 1,92 boyundaki eldiven, Porto'da Iker Casillas'ın arkasında ikinci kaleci konumunda bulunuyor.

Geçtiğimiz sezon takımıyla 21 maçta boy gösteren Sa, Şampiyonlar Ligi'nde Vodafone Park'ta Beşiktaş'ın Porto'yla 1-1 berabere kaldığı grup maçında da forma giymişti.

2016 Ocak ayında Maritimo'dan 1,2 milyon euro karşılığında Porto'nun B takımına transfer olan Sa, aynı yaz A takım kadrosuna alınmıştı.

BEŞİKTAŞ'A CHADLI MÜJDESİ

Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda üçüncülük elde eden Belçika Milli Takımı'nın en önemli isimlerinden biri de West Bromwich Albion forması giyen Nacer Chadli'ydi.

Turnuvada sergilediği performansla büyük beğeni toplayan 28 yaşındaki oyuncunun adı son dönemlerde Beşiktaş'la birlikte anılıyordu.

Başarılı sol kanat oyuncusu, hakkında çıkan transfer dedikodularına yönelik ülkesinde yayım yapan Het Laatste Nieuws'a flaş açıklamalarda bulundu.

West Brom'dan ayrılmayı düşündüğünü söyleyen Chadli, artık yeni bir maceraya yelken açmanın vaktinin geldiğini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

"Menajerimi çağıracağım ve gelen teklifleri değerlendireceğiz. Pek çok kulübün beni istediğini biliyorum. Bu hafta oturup konuşacağız ve geleceğimle ilgili kararımızı vereceğiz."

Piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen Belçikalının İngiliz ekibiyle 2020 yazına dek sözleşmesi bulunuyor.

ORMAN VE GÜNEŞ TRANSFERİ GÖRÜŞECEK!

Transfer konusunda sessiz kalan Beşiktaş'ta bugün başkan Fikret Orman, Avusturya'da kamp yapan takımı ziyaret edecek. Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre Orman'ın burada hem çalışmalar hakkında bilgi alacağı hem de teknik direktör Şenol Güneş'le bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacağı öğrenildi. Güneş'in takımdan ayrılacak ve yeni gelecek isimlerin belli olmaması nedeniyle biraz sıkıntılı olduğu, başkanın da kendisine bu konuda garanti vereceği bildirildi.

En az iki transfer istiyor

Önceliği sağ bek ve forvet transferine veren Şenol Güneş'in planları arasında bulunmayan Alvaro Negredo'nun bir an önce takımdan ayrılmasını beklediği, İspanyol oyuncunun yerine de yapılacak transferi Fikret Orman'la konuşacağı ifade edildi. Tecrübeli çalıştırıcı, Süper Lig'in başlangıç tarihine kadar en az 2 yeni transferin takıma katılmasını talep edeceği ve bu konuda başkana ısrarcı olacağı kaydedildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ