MENÜ

Fenerbahçe - Fulham maç sonucu: 3-0

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında üçüncü hazırlık maçında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham ile karşılaştı. Sarı Lacivertli ekip sahadan 3-0 galip ayrıldı ve hazırlık maçlarındaki ilk galibiyetini aldı.

Fenerbahçe - Fulham maç sonucu: 3-0

Yeni sezona teknik direktör Phillip Cocu yönetiminde başlayan Fenerbahçe, üçüncü hazırlık maçını Premier Lig'e bu sezon yükselen Fulham ile karşı karşıya geldi. Hazırlık kampında ilk maçta İstanbulspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, ikinci maçında Lozan'a 2-1 mağlup olmuştu. Fenerbahçe, Fulham'ı 3-0 mağlup ederek hazırlık maçlarındaki ilk galibiyeti aldı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller Giuliano, Hasan Ali Kaldırım ve Ozan Tufan'dan geldi. Ozan Tufan Fenerbahçe formasıyla son olarak 30 Ekim 2017 tarihinde Kayserispor'a gol atmıştı.

Sarı Lacivertli ekibin yeni transferleri Barış Alıcı ve Ferdi Kadıoğlu da karşılaşmanın ikinci yarısında forma giydi.

İSVİÇRE KAMPI SONA ERDİ

Fenerbahçe, Fulham ile oynadığı hazırlık maçı ile İsviçre kampını noktaladı. Mücadelenin ardından İstanbul'a hareket eden sarı-lacivertli takım yarını izinli geçirecek. Fenerbahçeli futbolcular bir günlük iznin ardından Cuma günü İstanbul'da çalışmalarına başlayacak. Sarı-lacivertliler 21 Temmuz'da Ülker Stadyumu'nda Feyenoord ile karşılaşacak.

VALBUENA, EKİCİ, ERTEN, DİRAR VE YİĞİTHAN KADRODA YOK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, ayağında burkulma olan Valbuena'ya, yoğun antrenmanlar sonucu hafif ağrıları olan Mehmet Ekici'ye, soğuk algınlığı bulunan Erten Ersu'nın dışında kampa yeni katılan Dirar ve hafif kas ağrısı bulunan Yiğithan Güveli'ye forma vermedi.

VOLKAN DEMİREL İLK KEZ FORMA GİYDİ

Yeni sezon hazırlıklarına geç katılan Volkan Demirel, Fulham maçı ile ilk kez kadroda yer aldı. Tecrübeli kaleci daha önce oynanan 2 hazırlık maçında görev almamıştı.

SARI-BEYAZ FORMA İLE İLK MAÇ

Fenerbahçe, Fulham maçında yeni sezon formalarını görücüye çıkardı. Yeni sezonda deplansmanda giyilecek olan sarı-beyaz formalar, Fulham ile oynanan hazırlık maçında taraftarın beğenisine sunuldu.

TARAFTARLARDAN DESTEK

Fenerbahçeli taraftarlar takımlarını Fransa'da da yalnız bırakmadı. Fulham ile oynanan hazırlık maçına gelen yaklaşık 500 kadar taraftar, sarı-lacivertli ekibe destek oldular.





Haberin Devamı
YORUM YAZ