MENÜ

Ercan Fırtına'nın Elazığ at yarış tahminleri

Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına günün programını değerlendirdi.

Ercan Fırtına'nın Elazığ at yarış tahminleri

17 Temmuz Salı Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına günün programını değerlendirdi.

ELAZIĞ YORUMLARIM

1.AYAK : İlk ayakta maıden bir koşu ve en karışık maıden bence bu ayak diye düşünüyorum, nereden bakarsan bak bir tık nefes alımında en az yedi sekiz tay yazasın gelir o denli karışık bir koşu ben sözü uzatmadan kendi kuponuma son kararımdır hepsi diyerek işi sağlama alacağım zira ilk ayaktan ve bu 1200 metrelik yer kapma yarışından zararlı çıkmak istemiyorum.

2.AYAK : Günün ikinci ayağında yine 1200 metre maıden bir yarış ve burada da Sevenbilir, Göksun Poyrazı, Hasköy İncisi zira son yarışında jokeyini start verildiği an düşürmüştü bu tay, Ganimet, Öz Şubat, Kopkaptar, Susuzbey, Balakbaba ve Gümgüm yazıp en azından bir nebze de olsa bu ayağı geşmeye çalışacağım.

3.AYAK : Amarı başta düşünülmeli, İlknur Sultan, Kaktee bence ilk rakipleri, Amıgdala ve Tiran yarışın sürpriz safkanları olacaklardır.

4.AYAK : Giderek düzelme eğilimine giren Ekip arkadaşımız Ercan Özgeç’ in cansiperhane ilgilenmesi ile Sagamı ekürisi Canberkhan’ ında geç kalmadan önlere sarkacağını hesap ederek şanslı olacaklardır. Birazcık korkum var bu yarıştan ama genede bugünkü proğram üzerinde ekürileri daha şanslı görüyorum lakin gene de Bosforata, Istanbul House, Dem Baba, Serhoş Dede ve My Tıtanıum süprizde ve geniş kuponlarda yer verilebilecek isimler olarak dikkatimi çekmektedirler zira dikkat ederseniz bugünkü köşe yazımın üst başlığını bile bugün bulan zengin olur diye yazdım hakikaten son aylardaki en ters en karışık yarışa denk geldik ben bir kez daha kalbinizin sesini dinleyin tek tuttuğunuz atı tek atın ama gelir ama gelmez hissiyatlar çok önemli bugün bence aman ha aman dikkat.

5. AYAK : Karaoğlanbey’in son yarışını geç kalan ataklarına rağmen çok beğendim ciğerli bir taya benziyor mesafeler uzadıkça kendi çapında çok can yakacaktır diye düşünüyorum, Muslis Hoca, Tek Uçarlım, Güneyşahı ve Kralsoy bence en ciddi rakipleri olacaklardır, Uçanzengin bomba.

6. AYAK : Elazığ günün en son ayağında Bilekkaya ve Sultandan önceliklerim lakin yeri olanlar son yarışında resmen küstüğüm ki, seyredenler hatırlayacaklardır tuta tuta gelip nasıl olurda ikinci kaldı hala aklım almıyor, aşırı kendine güven den at elinde kaldı maalesef ama olur böyle şeyler iş kazsı diyerek üçüncü safkan olarak öneriyorum ama Adaletkaya bilsin ki, ben ona küstüm haberi olsun, zira gelse neler olacaktı anlatamam ama olmadı işte napalım arkadaş, Bavikalbey, Kaç Şerif, Sağnakhan, Çağlarkan, Tekinefe geniş kuponlarda yer almalı derim, kıssadan hisse sağlıcakla kalın, şu deli oğlanda kalın, sevdanızda kalın, I LOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.

ELAZIĞ GENİŞ ALTILIM

( HEPSİ ) ( 9-4-2-11-13-7-10-2-5 ) ( 1-4-2-6-3 ) ( 6 ) ( 3-6-7-2-4 ) ( 7-17 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ