MENÜ

Cristiano Ronaldo Juventus'a imzayı attı

Juventus'un Real Madrid'den 105 milyon euroluk bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Cristiano Ronaldo, resmen kendisini Siyah Beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Portekizli süperstar, sadece Juventus'tan teklif aldığını doğruladı.

Cristiano Ronaldo Juventus'a imzayı attı

Juventus, Real Madrid'in Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo'yu 105 milyon euroluk bir bonservis bedeli karşılığında renklerine bağladığını duyurmuştu.

Dünyaca ünlü yıldızı taşıyan özel jet, dün öğle saatlerinde Torino'daki Caselle Havaalanı’na iniş yapmıştı. Ronaldo'nun yanında eşi Georgina Rodriguez de vardı.

Cristiano Ronaldo Juventusa imzayı attı



KRALLAR GİBİ KARŞILANDI!

33 yaşındaki futbolcu, bugün sağlık kontrolü için Allianz Stadyumu'na gelirken kendisini yüzlerce taraftar karşıladı. Bol bol imza dağıtan dünyaca ünlü yıldıza adeta krallar gibi karşılandı.


SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ!

Ronaldo, daha sonrasında ise stadyumun içinde bulunan kliniğe girerek kontrolünden geçti. Portekizlinin J-Medical'deki anları kameralara bu şekilde yansıdı:


JUVENTUS RESMEN BİLDİRDİ!

Juventus kulübü, Ronaldo transferini Serie A'ya resmen bildirdi. Serie A'nın resmi internet sitesinde Ronaldo'nun kesin olarak Torino ekibine katıldığı duyuruldu.



TESİSLERDE TARAFTARLARI SELAMLADI!

Sağlık kontrolünden başarıyla geçen Ronaldo, bundan böyle antrenmanlarını yapacağı yeni tesise gelerek taraftarları selamladı.


''BENİM İÇİN ZOR BİR KARARDI''

Cristiano Ronaldo Juventusa imzayı attı



Cristiano Ronaldo Juventus'a imza atmadan önce basın toplantısında soruları yanıtladı...

"Juventus'u seçme sebebin neydi?"

"Çok kolay cevap vereceğim bir soru değil bu. Juventus dünyanın en iyi kulüplerinden. Benim için zor bir karardı. Arkadaşlarım ve meslektaşlarım oynamaya değer bir kulüp olduğunu söyledi. İtalya'daki en büyük kulüp."

''Yeni bir meydan okuma için buradayım. Benim yaşımdaki futbolcular Çin'e veya Katar'a gidiyor.''

''Çok sıkı çalışarak iyi bir futbolcu olduğumu göstermek istiyorum. Hedeflerim var. Juventus tarihine geçmek istiyorum.''

"Ben hayatımda her zaman rekabet istedim. Sporting, Manchester, Real ve şimdi Juventus. Rüya gibi bir kariyer. Bu yeni rekabetim de, diğerleri kadar güzel olacak. Mutsuz değilim, kariyerimin bu noktasında böyle bir kulübe gelmek benim için harikaydı."

''Real Madrid'de 9 yıl geçirdim, harikaydi. Yeni bir adım attım. Motive olmuş durumdayım, konsantrasyonum yüksek. Her zaman olduğu gibi en iyilerden biri olduğumu göstereceğim. Beni biliyorsunuz, hırslı biriyim ama yeni rekabetleri de seviyorum. Tarih yazmak istiyorum."

"İtalya taktik açıdan zorlayıcı bir lig. Zor olacaktır ama kariyerimde hep zorluklar yaşadım. Çok çalışacağım ve oyunuma güveniyorum, takım arkadaşlarıma güveniyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bu yüzden sakinim"

''Ayrıldığım için üzgün değilim''

''Real Madrid'den ayrıldığım için üzgün değilim. Kariyerim için yeni bir sayfa açıyorum. Kariyerimin bu aşamasında böyle müthiş bir kulübe gelebilmek beni çok mutlu etti.''

''Sakin ve konsantre olmalıyız''

"Kulüp başkanıyla birlikte tüm kupalar için mücadele edeceğiz. Sadece Şampiyonlar Ligi için değil. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak kolay değil. Sakin ve konsantre olmalıyız. Umarım takımıma katkıda bulunabilirim."

''Juventus tarihinde iz bırakmak istiyorum"

''Kariyerimde hiçbir zaman kolay olanı seçmedim. Rahat etme yanlısı değilim. Seviyemi bir kez daha kanıtlamak istiyorum. Her zaman olduğu gibi, elimden gelenin en iyisini yaparak Juventus tarihinde de iz bırakmak istiyorum.''

''Teklif yapan tek kulüp Juventus muydu, başkaları da var mıydı?"

"Evet, teklif yapan tek takım Juventus'tu."

"Artık 23 yaşında değil, 33 yaşındayım. Benim yaşımda kariyerlerinin bittiğini düşünen oyunculardan farklıyım. Ben onlar gibi değilim, onlardan farklı olduğumu göstermek istiyorum."

''Beni uykusuz bırakan bir konu değil"

"Ballon d'Or'u düşünmüyorum. Ben her zaman kazanma ve en iyi olmak istedim. Eğer işler iyi giderse kazanma şansım olabilir ancak bu konu beni uykusuz bırakan bir konu değil."

''Herkes Messi ile aramdaki rekabetten bahsediyor ama...''

"Oyuncuları rakibim olarak görmüyorum, böyle yaşamıyorum. Tabii ki kazanmak istiyorum, en iyi olmak istiyorum. Herkes Messi ile aramdaki rekabetten bahsediyor ama oyuncular takımı için en iyisini yapmaya çalışıyor, Sonunda kimin daha iyi olduğu belli olur, basit."

VE RONALDO JUVENTUS FORMASIYLA

Cristiano Ronaldo Juventusa imzayı attı


Cristiano Ronaldo, forma ile poz vermeden önce Juventus'un kendisine harika bir fırsat verdiğini belirtti.

"Juventus bana harika bir fırsat verdi. 4 yıllık bir sözleşmem var. Kariyerimin bu aşamasında Juventus gibi bir kulüpte olmak harika bir duygu. Yeni kupalar kazanmak için çok çalışacağım."

Haberin Devamı
YORUM YAZ