MENÜ

Phillip Cocu: Enerji doluyum

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, yeni göreviyle ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. "Kariyerimdeki bu yeni macera için enerji doluyum." diyen Cocu şöyle devam etti, "Başkan Ali Koç’la başarılı işlere imza atıp kupalar alacağımıza inanıyorum"

Phillip Cocu: Enerji doluyum

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Hollanda basınına yeni göreviyle ilgili konuştu. Cocu, "Kariyerimdeki bu yeni macera için enerji doluyum. Comolli, ben ve başkan Ali Koç ile Fenerbahçe'de başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum" dedi. Futbolculuk döneminde Kadıköy'de oynadığı maçlardan sarılacivertli taraftarları tanıdığını söyleyen Cocu, "Stadyumdaki havayı çok iyi biliyorum. Taraftarlar inanılmaz bir atmosfer oluşturuyor. Gerçekten etkileyici" yorumunu yaptı.

BAŞKANIN GELMESİ ÖNEMLİYDİ
BAŞKAN Ali Koç ve sportif direktör Damien Comolli ile kariyerinde yeni bir başlangıç yaptığını söyleyen 47 yaşındaki Cocu şunları söyledi: "Bana anlattıkları planlar ve projeler gerçekten umut vadediyor. Başkan Koç seçimi kazandıktan sonra İtalya'ya yanıma kadar geldi. Bu benim için özel bir anlam taşıyor. Çünkü ne kadar ilgili olduğunu gösterdi. Ben de buraya başarılı olmak, kupalar kazanmak için geldim."

YAKINDA TAŞINACAĞIM!
Sürekli düşünen bir insanım. Kararları bir anda vermem. Ben neysem oyum. Kolay kolay kafası karışan çok çabuk değişen biri değilim.

Kendimden her zaman bir şeyler bekliyorum. Aynı zamanda oyuncu ve yardımcılarımdan da beklenti içindeyim.

Şimdilik Avrupa yakasında bir otelde kalıyorum. Yakında Asya tarafında bir eve taşındığımız zaman hem tesislere hem de stada daha yakın olacağım.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ