MENÜ

Eray Balcı'nın Kocaeli at yarış tahminleri

16 Temmuz Pazartesi Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Kocaeli at yarış tahminleri

16 Temmuz Pazartesi Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

ALTILI GANYANIN İLK AYAĞINA DİKKAT!

1.AYAK: Bugün çok sert rakiplerle karşılaşacak olmasına rağmen kısala her mesafenin çok ama çok lehine olduğuna inandığım ARALYN 1 start avantajını da elinde bulundurduğu koşuyu bir çırpıda, çıktığı gibi bitirebilir. Yarış hayatının bütün başarılarını 1200-1400 mesafelerinde elde eden VELİAHT BETÜL bu kez çok daha nefesli gireceği koşunun iddialı isimlerinden biri olur. Ara sonrası geri dönüşünde eski gücünden uzak görüntüler sergileyip tekrardan 3,5 aylık araya giren PERHANE Ankara’dan yeterli hazırlıklarla gireceği koşuda, bu rakipler yanında kuponlarda yer alması gereken isimlerden biri olmalıdır. Yine gerçek bir kısa mesafe atı olan KIRDERE 6,5 aylık aradan sonra bir yarış gören ASTANA ön tarafta aradığı sert tempoyu bulacağı koşunun büyük sürprizini gerçekleştirebilir. Bilinen güçlü anne kan hattının çok gerisinde yarışlar koşuyor olsa da LADY CARINA bu kadar at yazdığımız koşun da ihmale gelmez.

2.AYAK: White Hart Lane ve Balyeci Salih’in hemen diplerin elde ettiği üçüncülüğü ile takibime giren İLKERBEYLİ bu sıkletiyle kazanmasını beklediğim isimdir. En ideal mesafesini ve en doğru pilotunu bulan BLACK ADLER ve burada elde ettiği birincilik ve ikincilik sonrası Ankara’dan da tatminkar bir yarış koşarak tekrar en sevdiği pist olan Kocaeli pistine dönen ADALSON en ciddi rakipleri olur.

3.AYAK: Bu yıl start aldığı on koşunun dördünü kazanma başarısı gösteren çok sevdiğim kardeşim Taylan Tosunoğlu’nun BİLBİLAN’ı yeniden Sadettin Boyraz ile olan buluşmasında muhtemelen tempoyu belirleyen ismin kendisinin olacağı yarışı kazanmaya yakın görünüyor. Kalite kısrak DERİN SULTAN Kısa sprintini doğru yerde kullanabilirse favorinin en ciddi rakibi olur. Yarışın bu ikili arasında geçeceğini düşünmekle beraber, bu mesafelerde çim-kum ayırt etmeyen GÜLFEM yazmadan olmaz diyorum.

4.AYAK: Onuncu günde üçüncü kez piste çıkacak olmasına rağmen ayağına seri bir tay olan FIGHT FOR KING ve bu pistte start aldığı ilk koşudan ikincilikle ayrılan BABA CUVEE ikilisine eşit şans veriyorum. Bu kez Sadettin Boyraz idaresinde BOŞ KASET ve ilk yarışı parlak OĞLUM BERK daha sonra önereceğim taylardır.

5.AYAK: Benzer stilli rakiplerden etkilendiği son yarışını ölçü almadığım FEYAT BABA bugün ilk şansı vereceğim taydır. İlk ve tek ciddi rakibi MEYDANOĞLU olur.

6.AYAK: Bu mesafeleri çok seven DİYADİN seri stiliyle bilinen KARAFIRAT ve son yarışını çok beğendiğim STEEL AND FIRE arasındaki mücadele birinciyi belirler. Son ayağın sürprizini; OVER ALL ve RASİMBEY yapar. Bütün Fanatik Hipodrom okurlarına bol şanslar dilerim…

6-12-11-4-7-3///8-7-9///1-6-3///4-1-7-6//5-1///3-11-12-9-14

Haberin Devamı
YORUM YAZ