MENÜ

Anadolu Efes Yaz Kampları sona erdi

Smart Casual Event tarafından Gloria Sports Arena’da düzenlenen Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Yaz Kampları, gerçekleştirilen dördüncü dönem çalışmaları ile birlikte sona erdi.

Anadolu Efes Yaz Kampları sona erdi

Anadolu Efes Spor Kulübü altyapı antrenörlerinin denetim ve koordinatörlüğünde, kulüp altyapı takımları için oyuncu taramaları gerçekleştirilen Basketbol Yaz Kampları, dördüncü dönemde yapılan çalışmalar ile birlikte sona erdi.

Bugüne kadar Bryant Dunston, Birkan Batuk ve Kaptan Doğuş Balbay tarafından da ziyaret edilen kamplar boyunca katılımcılar basketbol dışında golf, yüzme, masa tenisi ve futbol gibi branşları da deneyimleme fırsatı buldular.

Basketbolcu adaylarının keyifli bir yaz tatili geçirdiği kamplar boyunca konaklamalar ise Gloria Sports Arena’nın üst seviyedeki tesislerinde yapıldı.

Potansiyeli uygun görülen adaylar altyapı kamplarına çağrılabilecek.

Katılımcılar arasından Anadolu Efes altyapı takımlarında oynayabilecek potansiyele sahip basketbolcu adayları ise yeni sezon öncesindeki altyapı kamplarına çağrılacak ve uygun görülen adaylar, altyapı takım kadrolarında yer alacaklar.

Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Yaz Kampları, Smart Casual Event organizasyonu ve Gloria Sports Arena ev sahipliğinde 2019 yazında da devam edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ