MENÜ

Vay uyanık! Ronaldo'ya forma imzalattı, satışa çıkardı!

Tatilini Yunanistan'da sürdüren Cristiano Ronaldo'ya Juventus'un formasını imzalatan ilk kişi olmak isteyen İtalyan gazetecinin başına gelenler şaşırttı.

Vay uyanık! Ronaldo'ya forma imzalattı, satışa çıkardı!

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'ya, yeni formasını imzalatmak için harekete geçen gazeteci Rossi şoka uğradı. Ronaldo'ya ulaşabilmek için yıldız oyuncunun kaldığı Costa Navarino Oteli'nde tatil yapan bir İtalyan turist ile anlaşan Rossi, "Lütfen Ronaldo'ya bunu imzalatabilir misin?" diyerek vatandaşına ricada bulundu. İtalyan turist ise, "Problem değil, imzalatmaya çalışacağım" yanıtını verdi ama işler bundan sonra değişti.

Çalıştığı turistle iletişim kuramayan gazeteci, birkaç saat sonra İtalyan turistin Instagram hesabını görünce şoka uğradı. Hesapta turistin kızı ve imzalanan formanın fotoğrafı vardı. Ardından İtalyan turistten gazeteciyi yıkan mesaj geldi: "Üzgünüm, formanın bende kalmasına karar verdim" Kısa süre sonra ise formanın ünlü bir alışveriş sitesinde 13 bin Euro'ya satışa konduğu da ortaya çıktı. Yaşanan olay karşısında şaşkına dönen gazeteci Rossi, "Polise durumu bildirdik. Formayı geri alacağız" dedi.

Kaynak: Sabah

Haberin Devamı
YORUM YAZ