MENÜ

Rıza Çalımbay'dan Aatıf ve İsmail Köybaşı açıklaması

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, transfer ve kamp çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'den Aatıf ve İsmail Köybaşı'nı istediklerini belirten Çalımbay, ''Aatıf ve İsmail Köybaşı için girişimlerimiz var. Bekliyoruz, inşallah olur'' dedi.

Rıza Çalımbay'dan Aatıf ve İsmail Köybaşı açıklaması

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kamp ve transfer çalışmalarıyla ilgili beIN Sports'a özel açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe forması giyen Aatif Chahechouhe ve İsmail Köybaşı ile ilgilendiklerini belirten Çalımbay, ''Birkaç tane arkadaş almamız gerekiyor. İsteklerimizi yönetime bildirdik. İsmail Köybaşı'na ihtiyacımız var. Oraya iyi bir oyuncu bulmamız lazım. Olsa keşke, isteriz... Aatıf ve İsmail Köybaşı için girişimlerimiz var. Bekliyoruz, inşallah olur. Olmazsa da başka arkadaşlarda telafi edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Samuel Eto'o ile ilgili de konuşan tecrübeli teknik adam, ''Benim açımdan sorun yok ama yönetimsel açıdan sorun var. Yeni bir yönetim var ve buradaki dengeyi sağlamak istiyorlar. Aşılırsa farklı olur, uzlaşılırsa bizim oyuncumuzdur. Zaten antrenmanda benim için bir sorun yok." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ