MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

13 Temmuz Cuma İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

13 Temmuz Cuma İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Maiden Araplarda ŞAHIMSIN ve GÜNDOĞARKEN..

1.Ayak: Mesafeli bu yarışta çimde iyi performansı olan Atmaca beyi ilk şansı almalıdır. Ankara’da 58 kilo ile 1900 metrede, İstanbul’da 60 kilo ile 1900 metrede son iki birinciliğini elde eden bu atın son 2200 metre koşusunda Altıncı His arkasındaki ikinciliği de başarılıydı. Ekürilerden Hergele uygun olan kilosu ile rakibidir. Bu iki atın dışına çıkarsa Gölcük Aslanı veya Ünalamca beklerim.

2.Ayak: 29 Haziran’da kariyerine başlayan Şahımsın isimli tay rakiplerinin uygunluğu ile Maiden’den çıkabilir. Uçanbey yavrusu bu tay 1200 metrede Babaarif arkasında ikinci kalırken burun farkla ikinciliği Bişkekhan önünde kurtarmıştı. Bu yarışta ekürisi Aydemirbey’in de olmasıyla banko yazacağım.

3.Ayak: Atilla Özsoy adına yapılacak olan yarışta 1200 metrede sert bir mücadele yaşanacak. Seri ayaklı isimlerin fazla olduğu bu grupta Serseri ilk şansı alabilir. Stilinde çok isim olsa da Gr.1 galibi olan bu at zorlu yarışlarda gösterdiği performansı ile bu grupla baş edebilecek bir isimdir. Rakibi ise hızlı gidecek mücadelede Impulsive olur.

4.Ayak: 1400 metre çimde yapılacak olan mücadelede bir kez daha Alsancaklı diyeceğim. İki koşuda önerdiğim bu at ikincilikler yaptıktan sonra son yarışında da Uçanateş, Oğulcanım arkasında 1900 çimde üçüncü kalan bu safkan hafif kilosunun avantajını kullanmaya çalışacaktır. Gençberk, Dinçgör ve Bawepir diğer şans verdiğim atlardır.

5.Ayak: Günün önemli mücadelesi olan Preveze Koşusu’ndaysa ilk şansı Katma Değer’e vereceğim. Gazi Koşusu’nda sürprize önerdiğim bu arıkan 8’inci kalmıştı. Genel durumunun iyiye gitmesi ile bu dönemde başarılı yarışlar çıkarmasını bekliyorum. Sentetik pistte üst üste kazandığı koşularını dikkate aldığımızda bu ata riske girilir gibi gözüküyor. Sentetikteki iki koşusunu da kazanmış olan Over A Shilling ve Winner Face rakipleri olacaktır. İlgi çekici koşabilecekler Alpdağı, Cankılıç ve Bayezid olur. Sürpriz isim Ganando Solo olur.

6.Ayak: Günün kapanış koşusunda takip listemizdeki isimlerden Gündoğarken ilk şanslı isimdir. Ballıkız arkasında ikinci kaldıktan sonra ikinci yarışında kazanır diye baktığımızda Günbike ardında yine ikinci kalan bu tay artık kazanacaktır düşüncesindeyim.

1.Ayak 2.Ayak 3.Ayak 4.Ayak 5.Ayak 6.Ayak
2 7 4 7 6 11
8 1 5 //
// 2 9
5 3 11
7 1
4
2-5


Haberin Devamı
YORUM YAZ