MENÜ

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gözdesi Yerry Mina'dan transfer açıklaması!

Dün Fatih Terim'in yaptığı açıklamalarla birlikte adı, Fenerbahçe'den sonra Galatasaray'la da ciddi bir şekilde anılmaya başlayan Yerry Mina geleceğine ilişkin flaş açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gözdesi Yerry Mina'dan transfer açıklaması!

Barcelona'nın geçtiğimiz ocak ayında Palmeiras'tan transfer ettiği Yerry Mina'nın adı uzun bir süredir Fenerbahçe'yle birlikte anılıyordu.

Dün Fatih Terim'in de Kolombiyalı stoperle ilgilendiklerini doğrulamasının ardından 23 yaşındaki futbolcu, Türkiye'de transferin 1 numaralı gündem maddesi hâline gelmişti.

Ülkesiyle birlikte Dünya Kupası'nda da boy gösteren ve çıktığı 3 maçta 3 kez fileleri sarsan Mina'dan Fenerbahçe ve Galatasaraylıları heyecanlandıran bir açıklama geldi.

Galatasaray'da Sinan Bolat sesleri!

"AYRILMAK İSTİYORUM"

Geleceği hakkında çıkan dedikodulara ESPN'de yayımlanan röportajında yanıt veren Mina, Barça'dan ayrılabileceğini vurgularken "Baskının daha az olduğu ve daha çok süre alabildiğim bir kulüpte oynamak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Yarım sezon oynadığı Barça'da yalnızca 6 maçta forma şansı bulabilen genç yetenek, "Barcelona'da kalsam da başka bir takıma transfer olsam da elimden gelenin en iyisini yapacağım." şeklinde konuştu.

Mina'nın bu sözleri, oyuncunun Türkiye'ye gelme ihtimalinin güçlü olduğu şeklinde yorumlandı.

Yunus DİLBER / fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ