MENÜ

Cocu'dan Mehmet Topal'a övgü dolu sözler

Fenerbahçe teknik direktörü Phillip Cocu, Lozan ile oynana hazırlık maçının ardından basın mensuplarının sorulaırnı yanıtladı. Hollandalı teknik adam, Mehmet Topla ile ilgili övgü dolu sözlerden bahsetti.

Cocu'dan Mehmet Topal'a övgü dolu sözler

Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'de sürdüren Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçında İsviçre 2'nci Lig ekibi Lozan ile mücadele etti. TSİ 20:00'de başlayan mücadele İsviçre'deki Olympique de la Pontaise Stadı'nda oynandı.

Fenerbahçe mücadeleye; 'Kameni, Isla, Skrtel, Neustadter, Serhat Kot, Josef, Mehmet Ekici, Eljif Elmas, Aatıf, Samed Karakoç, Alper Potuk, 11'i ile başladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, karşılaşmanın iki bölümünde sahaya farklı 11 ile çıkmasına rağmen, Lozan'a 75 ve 77'nci dakikalarda Benjamin Kololli'nin attığı goller ile 2-1 mağlup oldu.

Mücadelenin ardından Fenerbahçe'nin Hollandalı teknik adamı Cocu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte Cocu'nun açıklamaları:

"İkinci yarıda çok geniş alanlar bıraktık. Takımın boyunu uzattık ve kalemizde iki gol gördük. 2-0'dan sonra pes etmedik, gol atmayı başardık."

"Bazı futbolcularımızın fizik gücünü yukarı çekmesi gerekiyor. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu akşamın en güzel örneği Mehmet Topal'dı. Egolarını kenara bıraktı. O bu takımın kaptanlarından biri. İkinci yarıda kaptanlık bandı kolunda değildi, ama kaptanlık yaptı."

"Gazetelerde birçok transfer dedikodusu var. İsimlerden bahsedemeyiz ancak takım içinde kaliteye ihtiyacımız var. Önümüzde bazı sınırlamalar var. Zamanımızı doğru kullanmaya çalışıyoruz."

"Kalan süre zarfında gelecek futbolcuları maça kadar hazırlamak için çalışacağız. Hangi pozisyonda, hangi futbolculara ihtiyacımız var, buna bakacağız. Önümüzde bir zaman var ancak doğru futbolcuyu getirebilmek için her gün çalışıyoruz."

Fenerbahçe - Lozan maç sonucu: 1-2



Haberin Devamı
YORUM YAZ