MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

12 Temmuz Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

12 Temmuz Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

İlk Ayaktan ONATKAN ile Başlarız

1.Ayak: 1400 metrede yapılacak olan maiden mücadelede ilk şansı Onatkan alabilir. Bu atın ilk ve tek kum yarış üçüncülüğü bulunuyor. Çimde ise Kapıdağ’a burun farkla kaybedip Maiden’den çıkamadı ve sonrasında Tamerşah’ın kazandığı grupta 4’üncü kaldı. Grup uygun gözüküyor kazanabilir. Doğanşah’ı rakip olarak görürsek yanına yazalım aks takdirde tek bırakacağım.

2.Ayak: Son yarışında çim pistte iyi koşan Takıl Beri hızlı bir at olup yakaladığı form ile çıkışını sürdürüp kazanabilir. Aynı yarışta üçüncü olan Benazir kız ise bu kez daha iddialı. Ö.Yıldırım gibi usta bir jokey ile şansını deneyecek bu atın Haziran 2017’de bu pistte 1200 metrede Mirzalağa önünde kazandığı koşusu düşünülürse ilgi çekici bir yarış yapabilir. Pek tabi mesafeye yatkın olan Mirzalağa da öyle. Çuvaldız, Küçükcemre, Küçükdemirkırım ve Onurşah diğer şans verdiğim atlardır

3.Ayak: Türksoy Koşusu 1900 metre çimde yapılacak olup ilk şansı Kainat’a vereceğim. Esasında Tarsus Beyazı kariyer başarısı ile favori olur ama bu atın yanında etkili düzlük sprinti olan Kainat daha şanslı gözüküyor. Ancak koşu bu iki atın da dışına çıkabilir. Little Bird ve I Saw The Sun ise süprize yazılır.

4.Ayak: Ayaş Koşusu 1200 metre çimde yapılacak olup hızlı bir yarış olacak. Nestor babasından dolayı 1200-1600’de etkili bir at olacaktı zaten son yarışları gösterdi ki kış döneminde Ankara’da kalıp hazırlanan bu at süper form yakaladı. Kurtel’in Flick The Swtich isimli atı da bir Lion Heart yavrusu olup en ciddi rakibi olacaktır. Akon ise kalitesi ile yazılacak atlardan biridir. İbrişim ve Space Gray ise sürpriz atlardır.

5.Ayak: Karacabey Tarım İşletmesi Koşusu 1400 metre çimde yapılacak olup ilk şansı Çaltepe’ye vereceğim. İlk yarışından bu yana takipte olduğum bu ata üç koşudur çim pistte şans veriliyor ve ikiliden düşmedi. Çimde iş yapan ekürisi Taykut ile beraber yine iyi koşacaktır. Demirturbo’nun kazandığı grup koşuda tabelada yer alan Egeberk ve Çakıryusuf aynı koşuda 5’inci kalan Derin Mavi ve Azant diğer şans verdiğim atlardır.

6.Ayak: Günün kapanışında bu mesafede iyi olan isimlerin hepsi bir arada koşuyor. Fashitive, Tesla, Fantastic Lero öncelikli ismler. Ancak Girffon ve Ersözlü olmadan bu ayak rahat geçilmez. Yazalım ne olur ne olmaz.

1.Ayak 2.Ayak 3.Ayak 4.Ayak 5.Ayak 6.Ayak
4 4 4 1 3 6
5 8 2 // 2
3 1 3 5 3
// 3 // 2 5
6 6 4 1
10 7 1
11-7

Haberin Devamı
YORUM YAZ