MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

11 Temmuz Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom Yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

11 Temmuz Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom Yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

DÖVER Çok İyi Koştuğu Pistte Favorimdir

1.Ayak: Kuvvetli anne hattına sahip taylardan biri olan Memran Grade’in annesi Infinity, Brave Decision,Tomiris, Mon Queen gibi iyi yavrular verdi. Bu kez yavrusu Toruk Macto’dan olup bakalım nasıl bir yarış yapacak. Bu tayın yanında tecrübeli isimlerden Lady Rossa hazırlıklarındaki dereceli işleri ile rakip yazılabilir. Pleasantly Perfect tayı Ashoka daha sonra.

2.Ayak: 1400 metrede yapılacak olan koşuda Döver ismi biraz öne çıkacaktır. Son yarışlarında çimde etkisiz kalan Döver daha önce İstanbul sentetiğinde iyi koşmuştu. Bugüne kadar sentetik pistte 8 yarışta 4 kez kazanıp sadece 1 kez tabela dışında kalan Döver yatkın olduğu bu pistte risk alıp banko yazacağım isimdir.

3.Ayak: Son yarışını Ankara’da kumda koşan Darkholm çok iyi performans yapmıştı. Mendip yavrusu bu atın tekrardan çime dönmesi ve İstanbul’da katılacağı grup uygun olup kazanabilir. Çim pistte Keremito önünde kazanma başarısı gösteren Aruv Bala rakibi olacaktır. Tedaviden döndükten sonra çok iyi üç yarış koşan Rüzgar’ın bir kez daha iyi koşmasını bekleyelim. Ancak bu grupta Gr.1, Kv8 koşularda tecrübesi olan Aracı’nın Proxy isimli tayı var. Bu tayın da şansı yüksek olup bir yere sıkıştıralım. KG ile iki iyi koşusu olan Obra Reis sürprize yazılır.

4.Ayak: Dolmabahçe koşusu 2000 metrede sentetik pistte yapılacak olup iki farklı ekürinin de olması ile zorlu geçmeye aday gözüküyor. Funny Familliar sentetik pistte son yarışında uzak arkla kazanmıştı. Bu pistteki etkisi ile favoridir. Ancak Misae açık koşulardaki tecrübesi ile rakibi olacaktır. Black Chinese ise henüz bu piste çıkmadığından iyi formuyla plasedeki isimlerden biri olur.

5.Ayak: Fikret Kesebir Koşusu’nda 2000 metrede ilk şansı Farilyalı’ya vereceğim. Dai jin yavrusu bu atın H.Karataş ile etkili düzlük sprinti ile sonuca gitmesi beklenmelidir. Son iki yarışını kazanan ve bunlardan birinde Farilyalı’yı geçen Urashan bir kez daha başarılı olabilir. Bu koşudaki iki rakibine az farkla iki yarış kaybeden Last Point bu kez fotoyu önde geçebilir. Sentetik piste az çıkmış olmasına rağmen tamamı Kv ve Grup yarışlarda 1 kez kazanan ve 3 kez plase yapan Turap sürprizi yapabilir.

6.Ayak: Kariyerinde vasatı zaman zaman aşmış atların ağırlıkta olduğu bu yarışta rakiplerine göre tecrübesi fazla olan Su Gazeli favorimdir. İki koşu önce sentetikte 1200’de kazanan bu kısrak çimde ise henüz tabela yapmadı. Buglem ise iki çim yarışında da tabelaya girmişti. İlk çim yarışında Tokuş Hanım, Arayekyi, Helintay, Turbocukardeşler ve Alturbo sürprize yazılır atlardır.

1.Ayak 2.Ayak 3.Ayak 4.Ayak 5.Ayak 6.Ayak
8 1 3 9 3 1
// 7 1 2 2
5 1 3 4 6
1 5 6 7
4 8
13
14



Haberin Devamı
YORUM YAZ