MENÜ

Fenerbahçe'de büyük sürpriz! Kameni...

Kaptan Volkan Demirel'le nikah tazeleyen Fenerbahçe, Kameni’yi de kadroda tutacak. Sarı-lacivertliler, Berke’nin gelişiyle yabancı hakkını başka bir mevkide kullanacak.

Fenerbahçe'de büyük sürpriz! Kameni...

Fenerbahçe, 1 numara transferini noktaladı. Sözleşmesi sona eren Volkan Demirel’le nikah tazeleyen sarı-lacivertliler, ayrılması gündemde olan Carlos Kameni’yle de ‘yola devam’ kararı aldı. Kanarya’nın son bombası ise Türk futboluna birbirinden yetenekli isimler kazandıran Altınordu’nun kalecisi Berke Özer oldu.

18 yaşındaki Berke’nin takım arkadaşı, 1997 doğumlu Barış Alıcı da renklere bağlandı. Resmi açıklamada, “Berke Özer ve Barış Alıcı yeni sezondan itibaren çubuklu formamızın başarısı için ter dökecek. Berke ve Barış’a, F.Bahçe ailesine hoş geldiniz diyor, nice başarılar, zaferler ve şampiyonluklarla dolu yıllar diliyoruz.” denildi.

Fenerbahçe'den İngiltere'de Bolasie zirvesi!

Kaledeki Berke operasyonu, takviye politikasının değişmesine yol açacak. David Ospina ile ciddi ilgilenen F.Bahçe, Berke’de karar kılınca yabancı kontenjanını ihtiyaç duyulan başka bir mevkide kullanacak.

Kaynak: Şampiy10

İşte Volkan Demirel'in sözleşme detayları

Haberin Devamı
YORUM YAZ