MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

10 Temmuz Salı Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.


COOL PRINCE Devam Eden Formu İle Bankomdur

1.Ayak: 1600 metrede yapılacak olan çim yarış ile altılı ganyan başlayacak. Uçanateş ve Turbo Kadir bu koşuya kazanarak geliyor. Uçanateş 60 kilo taşıyacak ama rakipleri arasında hafif kilo çok isim var. Cihardarşah bir yerde patlama yapacak ve üst üste kazanacaktır. Rusgelin nihayet düzeldi. Mavi Ateş, İncirlitepe ve Yabankız diğer şansı isimler.

2.Ayak: Arap taylarının şartlı-1 mücadelesinde anneden koşan kardeşler bakımından denk isimler var. Ilgın yavrusu olan Savdal bu yarışta Yaşarcık’tan olan tayı Mutluluk Gözyaşı ile temsil edilecek. Pozantı, Kara Metin, Türkmen, Gür Poyrazı ve Aşkarhan sırasıyla değerlendirilebilir diğer atlardır.

3.Ayak: Günün önemli yarışı olan Seymenler Koşusu’nda ilk şansı Rebel Yell alacaktır. Good Curry’nin kazandığı son yarışında Hot Chocolate ikinci olurken tabela dışında kalan Rebel Yell bu kez daha etkili koşacaktır. Hot Chocolate ve Bitcoin rakiplerdir.

4.Ayak:
2 yaşlılarda bu kez Şartlı-4 mücadelede Can Mercan istikrarlı çim yarışları ile favorilerden bir olacaktır. İlk yarışında kazanan Reina de Diamantes ise verdiği 42 günlük ara sonrası favorilerden biri de odur. Findıkkıran ise son yarışından sonra olmazsa olmaz atımdır.

5.Ayak: 1500 metre kumda yapılacak olan mücadelede Humbara ilk şansı vereceğim arıkandır. Girdiği önemli mücadelelerde güzel koşular kazanan bu atın son yarışı Good Curry’nin grubunda olmuştu Rakipleri normale dönen bu atın kazanması gerekir. Ancak kilosu 63 kilo olup binicisi de değiştiğinden rakiplerinden Has Yağız’ı da yazmak gerekebilir.

6.Ayak: Günün kapanış Koşusu’nda form olarak iyi olan Cool Prince’in artık kazanması gerekir. Üç koşudur Nestor kazanırken iyi koşan e plase yapan bu at rakibinin yokluğunda birinciliğe yakın olup bankomdur.

1. AYAK 2. AYAK 3. AYAK 4. AYAK 5. AYAK 6. AYAK
3 10 8 2 1 3
4 6 3 4 2
5 5 7 5
2 8
7 2
10 1
1

Haberin Devamı
YORUM YAZ