MENÜ

Osman Yılmaz'ın Elazığ at yarış tahminleri

Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Osman Yılmaz'ın Elazığ at yarış tahminleri

10 Temmuz Salı Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

CURVE Yine Rakiplerini Avlar

1.AYAK: Bu pist ve mesafede start aldığı son yarışında tabelada yer bulurken dikkatleri üzerine çeken ADALETKAYA geliştirdiği formu ile bu kez rakiplerini avlayabilir. İlk şans verdiğim isim olacaktır. Son yarışında bekleneni veremese de devam eden iyi durumu ile HAYAT NUR bu safkanın ciddi rakibi olacaktır. Zorlanmadan kazandığı yarışı ardından koruduğu etkili formu ile KISRAĞIN TAYI bu safkanların en ufak hatasında devreye girecektir. Tabela dibinde bitirdiği son yarışı dahil formunu beğendiğim DORUGÜZEL'de üst sıraları zorlayacaktır. Geniş kuponlarda iyi durumdaki ABİDEM mutlaka yazılması gereken isimdir.

2.AYAK: Adana çim pistinde tabelayı tamamladığı yarışları ile iyi durumda olduğunu gösteren OLIVES geliştirdiği formu ile daha uygun grupta bu kez Maiden'e veda edebilir. Her geçen gün daha iyi duruma gelen EĞRİBÜK GÜZELİ'de önlerde şans verdiğim isimlerden. İlk kez start alacak olmasına rağmen yeterli hazırlıklara sahip olan İNANCA, grubun en tecrübeli isimlerinden olan WHITE FACE ve yarış hazırlıklarında pişkin durumda gönünen AFTER MOON DELIGHT daha sonra şans verdiğim isimlerdir.

3.AYAK: Başarılı yarışlarının ardından koruduğu mükemmel formu ile CURVE uyumlu binicisi ile yine rakiplerini avlayabilir. Günün banko ismi olmayı hak ediyor.

4.AYAK: İkinciliklerinin ardından koruduğu güzel formu ile TURABİ müsait grupta öncelik vereceğim isimdir. Formda CANGOBAK ve son yarışlarını kesinlikle ölçü almadığım MIZARBEY bu safkanın en ciddi rakipleri olacaktır. Geniş kuponlarda CAPPADOCIA ve İNANLI OĞLU ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

5.AYAK: Kusursuz formunu muhafaza eden RODOLFO tam pist ve mesafesinde birincilik serisine devam edecektir. Art arda tabelada yer aldığı yarışlarıyla nedenli formda olduğunu gösteren KOCA OĞUL'da fotoyu önde geçmeye yakın görünüyor. Fit durumdaki KIRIMLI en ufak hatayı affetmeyecektir.

6.AYAK: Denk güçte safkanların start alacağı günün son ayağında çok at yazmakta fayda var. Önceliği devam eden güzel formu ile ALOGLUM'a veriyorum. Son yarışlarını ölçü almadığım GECE KUŞU bu kez tam pist ve mesafesinde şanslı isimlerden. Son yarışı dahil formunu beğendiğim DEMİRYAYLASI, zaman zaman etkili yarışlar koşan KAÇ ŞERİF, fit durumdaki KUYUMCU, hafif kilo avantajı ve koruduğu formu ile ÇIKMAZOĞLU daha sonra şans vereceğim isimlerdir. Bol şanslar, bol kazançlar...

5,1,2,3,8
8,5,6,10,1
3
2,1,7,5,4
2,1,3
5,6,1,7,10,16

Haberin Devamı
YORUM YAZ