MENÜ

Abdurrahim Albayrak'tan Ndiaye ve Trezeguet açıklaması!

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, devam eden İsviçre kampında transfere dair açıklamalar yaptı. Albayrak, gündemdeki isimler Badou NDiaye ve Trezeguet'nin transferleriyle ilgili önemli ipuçları verdi.

Abdurrahim Albayrak'tan Ndiaye ve Trezeguet açıklaması!

Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'de sürdüren Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, gündemin bir numaralı maddesi transferle ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Albayrak'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Yabancı kontenjanında yer açabiliriz. Her şeye hazırlıklıyız. A planımız, B planımız hazır. Transfer tabii ki yapacağız. En az iki tane daha transfer yapacağız gibi gözüküyor. Burada en önemli nokta UEFA. Yaptığımız anlaşmanın dışına kesinlike çıkmayacağız. Zaten şampiyon olan bir takımız. Kadromuzu korumak istiyoruz ama ayrılmak isteyen olursa, teklifleri değerlendirebiliriz.

'Ndiaye ayrıldığına çok pişman'

Ndiaye gitmeden önce bizimle konuştu. Hocamız ona Galatasaray'ı anlattı ama kendisi anlamamış herhalde. Çünkü şu an pişman. Şampiyon takımdan küme düşen takıma gitti. Bazen böyle şeylerin olması hayırlı oluyor herhalde. Galatasaray'ın değerini daha iyi anladı.

'Trezeguet'ye ilgimiz devam ediyor'

Trezeguet transferiyle ilgili girişimlerimiz sürüyor. Ben onunla sık sık konuşuyorum. Kasımpaşa Başkanı Turgay Ciner de yakın dostumuz zaten. Umuyorum kısa zamanda kendisini takımımıza kazandıracağız.

'Tarık Çamdal'a takım arıyoruz'

Tarık Çamdal için ben de kulüp bakıyorum. Geçmiş dönemde böyle bir sözleşme yapılmış. Olan olmuş artık. Kendisiyle konuştum. Pırlanta gibi çocuk. O da yaşananlardan dolayı üzgün. Umuyorum bir takım bulacağız ve o da Türk futboluna hizmet etmeye devam edecek.

Kaleci konusu...

Altyapıdan çıkan kalecilerimiz var. Fatih hocamız gerekli değerlendirmeleri yapıyor. Bununla birlikte bir tane yerli kaleci almak istiyoruz.

'Bankalara değil, işadamlarına gidiyoruz'

Bankalara gidip yalvarmak yerine, kombine alan iş adamlarımıza gidip 2-3 yıl uzatmalarını isteyeceğiz. Ben de kendi locamı uzatacağım, Mustafa Başkan da aynı şekilde... Bazı arkadaşlarımız buna başladı, ciddi paralar gelmeye başladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ