MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

7 Temmuz Cumartesi Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

ZEKİOĞLUM Maiden ’den Çıkmaya Yakın

1.Ayak: Son yarışında önde tempoyu veren Büyük Turbo düzlüğe çıkıldıktan sonra kesmedi ve kazandı. Çimde dış kulvardan sprint atarak kazanan Cibekoğlu bu kum yarışta ise en içte kolay giderek rakibine yüklendi ama istediğini alamadı. Üçüncü yarışını koşan Dede Seydo bir kez daha etkili koşarken tendon olduğu konuşulan Işık Abi tabela içinde yer bulmuştu. Denk güçlerin mücadelesinde Büyük turbo, Dede Sedo, Cibekoğlu, İnficar ve ilk kum yarışında Süper Star yazılabilir.

2.Ayak: İlk yarışında 1100 metrede koşan Harras favori olarak girdiği yarışta dışa doğru açılan ve önlerde beklenen yerini alamamıştı. Bu kez çim piste çıkacak olan tay Uğur Polat ile favorimdir. Onatkan, Demir Şimşeği, Caize ve Tamerşah ayırım yapmadan rakip olarak yazacağım atlardır.

3.Ayak: Günün yarışı YKK adına yapılacak olup Gr.1 düzeyli olan bu yarışta Aşemez favorimdir. Son yarışında Batman Aslanı arkasında ikinci kalan bu atın bu pistteki etkili koşularını unutmadık. Rakipler Semend ve Yılmabaşar olacak. Her iki rakibin de hızlı gidecek bir koşuya ihtiyacı olduğundan tempoyu istediği gibi giderse Aşemez kazanabilir. Tarıkhan ve Firikya sürpriz atlarımdır. Denizim ’in formundaki ilerleme de dikkate alınabilir.

4.Ayak: 2100 metrelik bu yarışta High Pressure ilk şansı vereceğim isimdir. Önde sert bir tempoda koşmasını beklediğim bu yarışta ilk şansı bu ata vereceğim. Noble Princess ise yakaladığı harika form durumuna bir birincilik daha ekleyebilir. Apiko Dora ve Özdemir diğer rakipler.

5.Ayak: Hasafet bundan önceki koşularında önde numara götürmedi ve sonuç hüsran oldu. Bu kez 5 atlık grupta Runner Bull gibi bir rakip yanında önde tempoyu yüklenir mi? Bunu koşuda göreceğiz. Aracı ’nın Khan Of Ghost harika bir form yakaladı ve favori çıkacaktır. Düzlükte en içte Hasafet, dışında Khan Of Ghost en dışta Runner Bull olursa birinci fotoda belli olabilir.

6.Ayak: İlk iki yarışında çim pistte tatminkar koşular yapan Zekioğlum bu kez 1200 çimde favori olacaktır. Rakipleri uygun gördüğümden altılıyı son ayakta bu taya getireceğim.
1,4,2,7,8 // 3,5,4,1,8 // 2,7,9,8,6,4 // 8,4,3,6 // 3,4,2 // 6

Haberin Devamı
YORUM YAZ