MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

6 Temmuz Cuma İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

İlk Çim Yarışında ARDANUÇLU..

1.Ayak: 2000 metre sentetik yapılacak olan koşu cazip sonuçlanabilir. Koşuda ilk şansı Müfettiş’e vereceğim. Genelde bu tip koşu görmüş atları sürpriz bölümde öneriyorum. Ancak idman durumu iyi olan bu atın kumda Kocaeli pistinde kazandığı koşular 2000 metrededir. Daha önce İstanbul sentetikte 2000 metrede şartlı-4 koşan bu atın Let Me Pass, Serdem ardında üçüncü kalmıştı. Gördüğü koşu ile çok iyi performans yaptığı mesafede kazanmaya yakın isimlerden biri olduğunu düşünüyorum. Çeko Dayı ve Blane Girl rakipler. Bugünlerde puansız isimlerden bombalar geliyor. Tiniz Beyi de yazalım.

2.Ayak: İlk yarışında start çıkışı ile liderliği alan Gündoğarken kolay tempoda düzlüğe kadar getirdiği yarışta Kaizbert yavrusu Ballıkız’a geçilmişti. Bu grupta favorimdir. Ankara’da Dorsa’nın kazandığı 5,8 ağır pistte ikinci kalan Gökbirce rakibini düzlükte yakalayıp geçebilecek bir isimdir.

3.Ayak: Son yarışında bir süre aradan sonra Yenilmez’e kaybeden Power Love o koşusunda da söylediğim gibi sentetik pistte harika koşan bir at olup favorimdir. Yenilmez nedeniyle hızlı gidecek olan koşuda Uludaz da uyum sağladığı jokeyi ile etkili olur.

4.Ayak: Oldukça zor bir yarış olacak. Koşu kazanmış atların zaman ve yer karşılaştırmaları bizi yanıltabilir. Engel Yok mantıklı bir favori olur. Ancak Tolerans ve Hoppa ikilisi olmadan bu koşuyu geçmez riskli olur. Geride kalan üç atın da sürpriz şansı var bence kapatalım.

5.Ayak: Son koşularında gerçek kalitesini gösteren koşular yapmaya başlayan Karkamış bir kez daha birinciliğe yakın gözüküyor. Tek yazmak mantıklı olur. Ancak cazip bir sonuç çıkar mı diye baktığımızda Balık Kaan inanılmaz form tuttu yazılabilir. Şahnahan ise bir süre ara verdi ama dikkate alınabilir. Arısan bu sezon yine koşu kazanacak grup uygun olmasa da gücü yetebilir. Son Emir de son derece formda.

6.Ayak: Girdiği üç yarışta da iyi koşan Ardanuçlu Sadettin Boyraz ile ilk çim yarışında kazanmaya yakın. Bilbilan, Umutlu, Alaram ile anneden kardeş olan Ardanuçlu bankomdur.

9 6 8 2 2 1
5 4 4 5 //
8 6 1
12 // 3
1 6
3 7
4

Haberin Devamı
YORUM YAZ