MENÜ

Pendikspor'un yeni hocası Sinan Yücer oldu

TFF 2. Lig ekibi Pendikspor'da yeni teknik direktör Sinan Yücer oldu. Daha önce 2009-2010 yılları arasında Pendikspor'da görev yapan başarılı hocanın yardımcılıklarını Ercan Şahin ve Hasan Yiğit yapacak. Kaleci antrenörü ise Emre Aslan oldu.

Pendikspor'un yeni hocası Sinan Yücer oldu

20 yıl aradan sonra Haziran ayının başında gerçekleşen olağan kongre ile Pendikspor’a yeniden başkan olarak seçilen Selahattin Turhan ilk icraatını gerçekleştirdi.

Turhan, takımın başına daha önce 2009 – 2010 yıllarında Pendikspor’da görev yapmış başarılı teknik direktör Sinan Yücer'i getirdi.

Antrenörlük hayatına Pendikspor alt yapısında başlayan Sinan Yücer, Gebzespor, Ümraniyespor, Çanakkale Dardanelspor, Bandırmaspor, Çengelköy, Erdekspor, Kahramanmaraşspor, Sultanbeyli Belediyespor ve Kahramanmaraşspor takımlarında görev yaptı.

''Elimizden geleni değil elimizden gelenin çok daha fazlasını yapacağız''

Yeni hoca Sinan Yücer, "Bizi bu onurlu göreve layık gören ve bize güvenen başta başkanımız olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim. Bizlerde sizlerin bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Başkanımızı asla mahcup etmeyeceğiz. Başarılı olacağız. Elimizden geleni değil elimizden gelenin çok daha fazlasını yapacağız. Başkanımız bize baktığında arı gibi çalışan bir teknik heyet görecek. Biz elimizden geleni yapacağız, takdiri Allaha bırakacağız." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ