MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

5 Temmuz Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Bu Kez Alderamin Kazanır

1.Ayak: Altılı Ganyan 3 yaşlı tayların mücadelesi ile başlayacak olup ilk şansı Gönülkırmaz’a vereceğim. Girdiği son yarışında önde tempoyu veren Gönül Kırmaz Ömer In My Mind’ın baskısı altında koşmuştu. King Serkan, Sumel Han gibi güçlü rakiplerinin de olduğu yarışta viraja kadar koşuyu getiren Gönül Kırmaz daha sonra bu üç rakibine geçilip yarışı 4’üncü tamamlamıştı. Bu grupta rakioleri uygun olduğundan favorimdir. Çıktığı gibi bitirebilir. Mice Macho Man ve düzlükte etkili sprint yapan Talia Hanım rakipleridir.

2.Ayak: 1300 metredeki Maiden koşuda çıkış içerisinde olduğunu not aldığım isimler var. Lion Heart tayı Kafacan artık kazanacak durumda. Yellow Fin babası Cardinal Pioneer’ın ilk kazanan tayı olmaya yaklaştı bu kez başarabilir. Koşu gören Hiawata ilk kez koşacak olan Mine Of Fire ve Babafırat diğer şans verdiğim atlardır.

3.Ayak: 1900 metrede yapılacak olan koşuda Alderamin güvendiğim isimdir. Son yarışında çok güvendiğim bu atın 5’inci kalması beni şaşırttı. Üçüncülükte takip ettiği çim yarışında tempo ağır gitmişti ve bir ara grupta uzak ayrılan Ozanşah’ın Akarnejat önünde lider olduğu mücadelede Akarnejat daha sonraki metrelerde ataklarına sonuç alıp kazanmıştı. Koşuyu geride takip eden Alderamin düzlükte etkili ataklar yapan rakiplerine ayak uyduramadı ve 5’inci kaldı. Fülane Bessey gibi seri atların olduğu bu mücadelede Alderamin ve Vakurkız düzlükte atak yaparak ikili yapabilir. Alderamin mesafenin en iyi derecesine sahip olmasıyla koşu hızlı giderse kazanacak düşüncesindeyim banko yazacağım.

4.Ayak: 2400 metre çim pistte yapılacak olan koşuda denk güçlerden oluşan bir grup var karşımızda. Zümrüthan’ın son yarışı çok başarılıydı. Devamında kazanabilir gözüküyor. Ersözlü ise hayal kırıklığı yarattı benim için. Bu kez sürpriz şansı vereceğim. Tambora ne zaman patlama yapacak beklemedeyim potansiyelin altında koşuyor bu aralar. Great Master ve Beyaz Bulut hem formda hem de nitelikli isimler mutlaka şanslı olacaklar. Bu durumda grupta neredeyse gelmez diyeceğimiz bir isim bulunmuyor.

5.Ayak: Bir başka ilgi çekici grupta burada olmuş. Bumbai mesafe ve çimde farklı koşmaya devam ediyor. Taşralı ve Yakutiye tırnağının ucunda olan isimler. Ünsalmış takip listemde ön sıralarda olan bir isim ve yazmadan olmaz. Moskova Ateşi de formda ve bu gruba gücü yetecektir. Açıkçası Ersezar dışarda kalmasın diyorsanız burası da kapamaya gidebilir.

6.Ayak: Son yarışı ile çıkışını yapan Insomnia bu grupta bir birincilik daha yapabilir. 1 nolu Pirgos ise aradaki 10 kiloyu nasıl verecek merakla izleyeceğim. 12 kilo vermesi gereken Rumet’in de durumu aynı. Adanalı Sevdam’ı yazmaya devam edeceğim. Rio Blonde de ciddi kilo avantajına sahip. Öncelik hafif kilo isimlerde.

1 4 1 2 2 4
4 9 6 3 5
7 3 3 5 3
10 1 4 //
1 5 1 1
4 2

Haberin Devamı
YORUM YAZ