MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

4 Temmuz Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

4 Temmuz Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Cape Cross yavrusu AGERA Kalitesi İle banko yazılabilir

1.Ayak: Altılı Ganyan 3 yaşlı tay mücadelesi ile başlıyor. Girdiği ilk iki çim koşuda iyi koşan Şimşekkral son olarak Fatih Ağa’nın kazandığı yarışta sentetik pistte 7’inci kalmıştı. Koşu hayatının üç yarışında da üstünde olan Ayhan Kurşun ile bir kez daha koşacak olan bu tay favorimdir. İlk çim yarışından sonra Kocaeli pistinde kazanan Tatarkan, Makriköy gibi bir rakibe ikinci kaldığı son yarışı ile şanslılardan biridir. İlk çim yarışını ölçü almayalım. KGDB ile çıktığı ilk yarışını kazanan Unzen diğer şans verdiğim isimdir.

2.Ayak: Sürpriz bir ismin kazanmasını beklediğim bu yarış bahis bakımından da iyi yerlere gidebilir. Neşetim son olarak 2000 metre çimde elde ettiği üçüncülük ile dikkat çekti. Altaha yavrusu bu atın henüz koşu kazanamamış olması şans sırasında onu ortalara almamıza neden olacak. Trakyalı kazandığı koşu ile bu tip mesafeli çim koşularda iş yapacağını gösterdi. Güneş Işığı, Bawepir, İzdahi ve Neşetim rakipleridir. Sürpriz isimler Durmazakar ve Berktin.

3.Ayak: Kariyerine 1000 metre çim pistte başlayan Agera Rubuco, Aldis ikilisi ardında üçüncülük yapmıştı. Daha sonra Aldis’in de Maiden’den çıktığını düşünürsek Cape Cross gibi önemli bir aygırın tayı olan bu tayın uzayan 200 metre ile beraber kazanması normal sonuç olur.

4.Ayak: Kırkpınar Güreşleri Koşusu 1200 metre çimde yapılacak olup ilgi çekici tayların yarışı olacak. Zamana Karşı isimli tay girdiği son yarışta Karayama’ya kaybetmişti. İzmir’de kısa mesafe yaptığı koşusu hafızalarda olan bu tay yine etkili koşabilir. Binbir formda rakip Cevher’e geçildiği koşusu sonrasında ikinci atımdır. İnanlım, Herakles ve Döver diğer seçenekler.

5.Ayak: 2200 metrelik koşu ciddi bir tempo mücadelesi olarak geçecek. Mortodela bu tip koşuların başarılı atı olup favorimdir. Sinyor Şamil ve Torun Callas diğer şans verdiğim atlardır.

6.Ayak: Dişilere ait 2000 metrelik kapanış koşusu birkaç güvendiğim isim arasında geçebilir. Öncelikle Dakota form yakalamıştı ve son yarışı hariç çok iyi gidiyordu. Halis Karataş ile bu grupta ilk şansı verelim. Sinsirella ve Shanghai’s Girl rakibi atlardır.

1.Ayak 2.Ayak 3.Ayak 4.Ayak 5.Ayak 6.Ayak
4 5 1 7 1 5
// 3 2 6 7
5 1 5 3 8
7 2 4
10 3
4
8

Haberin Devamı
YORUM YAZ