MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

3 Temmuz Salı Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Gruba Göre Formu İyi olan YABANKIZ Bankom

1.Ayak: 1900 metre çimde yapılacak olan Altılı Ganyanın ilk ayağında 3 nolu Bipolar Lady favorimdir. Şimdiye kadar kum pisti tercih eden bu tayın ilgilileri bu kez çimde şansını deneyecek olup Dai Jin yavrusu olması yanında kısrak babasının da Entrepreneur olmasıyla çime yatkın gözüken orijini ile bu tay favorimdir. Companero, Anadolu Beyi ve Asi Meriç rakipleri arasında öne çıkanlar.

2.Ayak: 3 yaşlı tayların yer aldığı bu Maiden koşuda ilk kez koşacak isimler arasında annesi iyi tay vermiş atlar var. Sala’nın tayı Fundamental, Rafia tayı Well Natured, Ben-u-Sen tayı Püsküllü Bela ve The Company yavrusu Reina de Espadas koşu hayatına iyi başlayabilecek atlardır. Tecrübesi olan isimlerden ise Londra son yarışı ile öne çıkacaktır.

3.Ayak: Bu grupta tecrübesi ile Yabankız başarılı olmaya yakın gözüküyor. Starbir’e 1600 çimde, Tumbul Funda’ya 1400 çimde ve Domates Güzeli – Arslandikeni ikilisine 1200 çimde geçilen bu kısrak uygun rakipler arasında kazanmalıdır.

4.Ayak: 1400 metrede yapılacak olan bu koşuda formda kısrak The Daughter Sun favori olacaktır. Ancak son yarışı ile çıkışa geçen Glen rakibi iyi olsa da kendi şansını yaratacaktır. İrem Su ise çim pistte her zaman iş yapar hata kollayacaktır.

5.Ayak: 1300 metrede yapılacak olan koşu satış özellikli bir mücadele olup çoğunluğu formsuz isimler bir araya gelmiş. Çakırcelep grubun iyisi olarak öne çıkabilir. Diranşan, Akçeşme, Anadolukan, Gazınç ve Nasibin önereceğim isimlerdir.

6.Ayak: 3 yaşlı tayları bölünen Maiden bu grubundaysa bir türlü beklediğim çıkışı yapamayan Welkin bir kez daha denenebilir. Goldwyn, Glass Rose, Perfect Candal, Söğüt, Western Rose ve Kings Day diğer şans verdiğim taylardır. Ancak Yıldırımbey gibi şampiyon bir atın anneden kardeşi Yıldırımer koşuyor olup onu başta değerlendirelim.

1.Ayak 2.Ayak 3.Ayak 4.Ayak 5.Ayak 6.Ayak
3 4 1 1 11 7
2 // 4 1 17
1 12 2 3
5 18 12 11
15 4 13
16 8 16
18-4

Haberin Devamı
YORUM YAZ