MENÜ

Osman Yılmaz'ın Elazığ at yarış tahminleri

Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Osman Yılmaz'ın Elazığ at yarış tahminleri

3 Temmuz Salı Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Formda GÖKBAKIR Bankom

1.AYAK: Art arda tabelada yer aldığı yarışları ardından koruduğu etkili formu ile DALLICALI'nın kazanmasını bekliyorum. Tam pist ve mesafesinde ALTUNBİR devam eden güzel formu ile bu safkanın yakın rakibi olacaktır. Son yarışında bekleneni veremese de formunu muhafaza eden İNANLI OĞLU üst sıraları zorlayacaktır. İkinciliğinin ardından daha da geliştirdiği formu ile AVAN'da ilk ayağın şanslılarından. Geniş kuponlarda fit durumdaki BEYHAK ihmal edilmeye gelmez.

2.AYAK: DAYIMTURBO tabelada yer aldığı son startı ardından artan formu ile Maiden'e veda etmeye yakın gördüğüm isimdir. İlk startında tabelada yer bulan HASKÖY İNCİSİ kazandığı koşu tecrübesi ile bu kez fotoyu önde geçebilir. Tabelada yer aldığı son yarışları ile nedenli formda olduğunu gösteren MUHLİS HOCA'nın da birincilik için şansını yüksek görüyorum. Son yarışında dikkatleri üzerine çeken MEHLİKA TAY, geliştirdiği formu ile TEK UÇARLIM ve ilk kez start alacak olmasına rağmen iyi hazırlanan GÜNEYŞAHI geniş kuponlarda ihmal edilmemesi gereken taylardır.

3.AYAK: Tabelada yer aldığı yarışlarında formunu geliştirdiğini gösteren TUMBULKAVÇİNOĞLU ile son startını ölçü almadığım CONİLEŞ arasındaki zevkli mücadele bu koşunun birincisini belirleyecektir.

4.AYAK: Formunun zirvesindeki GÖKBAKIR tam pist ve mesafesinde uyumlu binicisi ile günün bankosu olmayı hak ediyor.

5.AYAK: İlk startında tabelada yer bulan GANİMET hazırlıklarında geliştirdiği formu ile Maiden veda etmeye yakın. Son yarışını kesinlikle ölçü almadığım REMİLİKIZ devam eden iyi durumu ile rakiplerini avlayabilir. Tabelada yer aldığı son yarışında dikkatleri üzerine çeken ÖZ ŞUBAT en ufak hatayı affetmeyecektir. Geniş kuponlarda SUSUZBEY ihmale gelmez.

6.AYAK: Birincilikle tanıştığı son yarışı ardından koruduğu güzel formu ile DOLLY LOVE'a ilk şansı veriyorum. Tabela dibinde bitirdiği son yarışında dikkatleri üzerine çeken PRENSES MERAM geliştirdiği formu ile hata affetmeyecektir. Bir süre aradan sonraki yarışlarında nefes açan ÇELAKIL, lehine pist ve mesafesinde KAÇAR FEVZİ üst sıralar için şansı yüksek olan isimler. Geniş kuponlarda ise NAİF HAT ile CAMBAZ OSMAN ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

8,10,7,1,5
2,10,6,13,7,4
12,7
1
9,13,12,5
2,10,6,4,5,13

Haberin Devamı
YORUM YAZ