MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

2 Temmuz Pazartesi İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

USTAOĞLU VE RUBUCO güvendiğim isimler

1.Ayak: 1200 metrede Maiden bir yarış ile başlayacak olan altılıda Ustaoğlu favorim. İlk yarışında 1100 metre kumda Kocaeli pistinde koşan Ustaoğlu Özgünhan gibi güçlü taylar veren bir aygırın tayı olup bu kez birinciliğin ciddi adayıdır. Risk alıp banko yazacağım.

2.Ayak: DB ile girdiği koşularda çok iyi netice alan Yiğiter favorimdir. 6 kez DB ile koşan bu at 1 birincilik, 2 ikincilik, 1 üçüncülük ve 1 dördüncülük elde etti. Üç koşuda Ayhan Kurşun ile koşan bu atın kazanmasını bekleyebiliriz. Rakipleri noktasında Pan Reka çok iddialı olur. Sürprize Hector, Tesla ve Bungalow yazabiliriz.

3.Ayak: Rüzgar 30 koşusunda tayların mücadelesi sert geçecek. Fatihağa çimde 1.19.21 ile kazandı. Daha sonra Lüleburgaz’ı da sentetikte geçti. Demirturbo ise 1.18.75 ile Çaltepe’yi geçip Gr.2 galibi olmuştu. Ancak bir önce Gustav’a geçilen bu atın rakipleri arasında yine Gustav var.

4.Ayak: Sadun Atığ Koşusu 1200 metrede yapılacak olup kalitesine inandığım Rubuco favorimdir. Dr Fong yavrusu olan bu atı kariyeri boyunca çim pistte hep iyi gruplarda göreceğiz. Bugün için rakipleri sert ama gücünü gösterip kalitesini ortaya koymalıdır. The Last Romance en ciddi rakibidir.

5.Ayak: Prof.Raif Durak Koşusu 1400 metre sentetikte yapılacak olup favorim Cankurtbey olacak. Sürprize açık gördüğüm yarışta formda Şükrü ikinci atım. Ancak gelmez diyebileceğim bir at olmadığından Kınalı Kuzu, Rodosto, Metecik, Güvenbakan ve Kazdağı sırası ile mümkün olduğunca at yazın.

6.Ayak: 1400 metre çimde yapılacak olan mücadelede sürpriz bekliyorum. Tumbul Funda ve Özalak form olarak yeterli. Diğer atlardan Korik, Mirzalağa, Taşova, Korcan, Baltacı, Alakız ve Onurşah yazarak rahat izleriz.

7 4 3 4 2 6
// 4 4 7
1 1 3 2
6 1 1
2 6 10
3 5 8-3
7 5-9

Haberin Devamı
YORUM YAZ