MENÜ

Lineage 2: Revolution'a yeni harita “Magnadin” eklendi

Mobil oyun şirketi Netmarble Corporation, popüler MMORPG oyunu Lineage 2: Revolution için bugün büyük bir güncelleme yayınladı. “Magnadin” güncellemesi, oyuncuların birçok yeni özelliği keşfedeceği, Aden’in yeni kasabası Magnadin’i getiriyor.

Lineage 2: Revolution'a yeni harita “Magnadin” eklendi

Magnadin kasabası, oyuncuların önlerindeki savaşlara hazırlanmak için uğrayacağı bir yer olmanın yanı sıra saç stillerini değiştirebilecekleri Güzellik Salonu, eşyalarını saklayabilecekleri, hatta hesaplarındaki diğer karakterlerle paylaşabilecekleri bir depo, savaş güçlerini sınayabilecekleri Eğitim Korkuluğu ve özel Baş Düşman ödülü olarak kazanabilecekleri özel güçlendirme Lejyoner Ruhu ile öne çıkıyor.

Kostüm Dükkanı ile maceraya hazırlanın

Oyuna bir de Kostüm Dükkanı eklendi. Oyuncular buradan çeşitli kostüm konsept ve tasarımları aracılığıyla maceraya stilleriyle de damga vurma şansı elde edecekler. Eşya menüsünden ulaşılabilecek bu dükkanda “Işık Şövalyeleri”, Gi Savaş Sanatları” ve “Asil Muhafız” olmak üzere 3 kostüm bulunacak.

Lineage 2: Revolutiona yeni harita “Magnadin” eklendi


Bu yeni güncelleme oyun içi sistemlere de çeşitli yenilik ve değişiklikler getiriyor. Eşya güçlendirme sisteminde iyileştirmeler yapıldı. Oyuncuların eşya güçlendirme sırasında seviye kaybını önlemek için iki kat Adena ödeme şanslarının olacağı Güvenli Güçlendirme geldi.

3’e 3 Şerefli Savaş Alanı Sezonu başlıyor

Dahası, 3’e 3 Şerefli Savaş alanı sezon öncesi dönemi resmi olarak sona eriyor ve tüm oyuncular için normal sezon başlıyor. Üçer oyuncudan oluşan iki takımın karşılaşacağı 3’e 3 Şerefli Savaş alanı oyuncuların Klanlar ve İttifaklar’dan bağımsız olarak PvP savaş keyfini yaşamaları için yepyeni bir yol unuyor. Deneyimli ve yüksek seviyeli oyuncularımız için de Klan zindanı “Kraliçe Karınca”ya “Çok Zor” zorluk derecesi eklendi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ