MENÜ

Fırtına'ya, Sosa müjdesi

Yüksek maliyeti nedeniyle takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Jose Sosa’ya, ülkesi Arjantin’den teklifler olduğu öğrenildi. Karadeniz ekibinin, uygun bir bonservis bedeli karşılığında yıldız oyuncunun gidişine onay vereceği belirtildi.

Fırtına'ya, Sosa müjdesi

Yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle küçülmeye giden ve yüksek maliyetli oyuncularla yollarını ayırmayı planlayan Trabzonspor’da, bu isimlerin başında Jose Sosa geliyor... Transfer olduğu günden bu yana performans olarak hayal kırıklığı yaratan Arjantinli futbolcuya, ülkesinden talipler olduğu öğrenildi. Başta Colon olmak üzere birçok Arjantin ekibinin listesinde olan 32 yaşındaki süperstarın da bu takımlarla görüşme halinde olduğu kaydedildi.

Kucka kalıyor

Teknik direktör Ünal Karaman’ın da gidişine onay verdiği tecrübeli oyuncu için kulübe resmi bir teklif gelirse, Bordo-Mavililer zorluk çıkarmayacak ve uygun bir bonservis bedeli karşılığında Sosa’nın takımdan ayrılmasına izin verecek. Maliyeti yüksek diğer bir isim olan Juraj Kucka’nın ise henüz bir talibi bulunmuyor. Bu nedenle teknik heyette de Slovak futbolcunun kalması yönünde bir görüş olduğu belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ