MENÜ

Maradona'nın günlüğü 60 bin TL

DünyaKupası’na,Arjantin maçlarıyla damgasını vuran Maradona, FIFA’nın davetlisi olarak kupayı özel locasından takip ediyor, günlük 60 bin TL kazanıyor. Maradona, kendisi için ‘Öldü’ haberini yapanı bulana da, 48 bin TL vereceğini söylüyor.

Maradona'nın günlüğü 60 bin TL

Futbol dünyasının efsane isimlerinden Diego Armando Maradona, Rusya’daki 2018 Dünya Kupası’na daha şimdiden her anlamda iz bırakmayı başardı. Ülkesi Arjantin’in hiçbir maçını kaçırmayan, tribündeki özel locadan karşılaşmaları takip eden Maradona, Tangocular’a tam destek verirken, etrafıyla da uğraşmadan edemiyor. ‘Efsaneler’ projesi kapsamında davetli olarak turnuvada yer alan Maradona’nın, FIFA’dan günlük 60 bin TL kazandığı, ayrıca İngiltere’ye geçmişte elle attığı golden yola çıkılarak konulan, “10 numaranın eli” adlı bir tv şov programı yaptığı bildirildi.

Nijerya maçından sonra...

Locasında purosunu tüttüren, içkiden dolayı da bazen zor anlar yaşayan Maradona, Arjantin’in, Nijerya’yı 2-1 yendiği maçta bu sebepten fenalaşmıştı. Hastaneye kaldırıldığı ve öldüğü yönünde haberler yapılan efsane futbol adamı, kendisiyle ilgili olarak bu tarz bir iddiayı ortaya atan kişiyi bulana, 48 bin TL para ödülü vereceğini belirtti. Taraftarların taptığı isimlerin başında gelen Maradona’nın, bundan sonra neler yapacağı ise şimdiden büyük merak konusu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ