MENÜ

Sturridge için indirim müjdesi!

Yıldız golcüyle yollarını ayırma kararı alan Liverpool, 15 milyon Euro’luk bonservis isteğinden talep olmayınca geri adım attı. Ada basınında çıkan haberlere göre 28 yaşındaki futbolcu için istediği bedelden yarı yarıya indirime giden Ada ekibi, Siyah-Beyazlılar’la görüşme yapacak.

Sturridge için indirim müjdesi!

Yeni sezon öncesinde forvet hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bu doğrultuda listesine Daniel Sturridge’i de eklemişti. Geçen sezon West Bromwich’te kiralık olarak forma giyen 28 yaşındaki Liverpool’lu futbolcu için menajerler aracılığıyla ilk teması kuran ve 15 milyon Euro’luk geri dönüş alan Kara Kartal’a, Ada’dan sevindirici haber geldi. Yüksek bonservis talebi snrasında tecrübeli futbolcu konusunda geri adım atan Beşiktaş’a indirim müjdesi iletildiği ortaya çıktı. Başarılı futbolcu için 15 milyon Euro’luk fiyat belirleyen Liverpool’un, bu bedeli kimsenin ödemeye yanaşmaması sonrasında bu tutumundan vazgeçip talip kulüplerle görüşme kararı aldığı bildirildi.

Masaya oturacaklar...

Takımın Alman menaceri Jürgen Klopp’un kadro alternatifleri arasında yer almayan deneyimli oyuncunun 1 yıllık kontratının kalmasını göz önünde bulundurarak satış kararı alan Ada temsilcisinin, istediği bedelde yarı yarıya indirime gittiği konuşuluyor. İngiliz basınında çıkan haberlere göre Liverpool’un, bu futbolcu için Beşiktaş’la yakın zaman içerisinde masaya oturabileceği ifade edildi.

Künyesi

Doğum Tarihi: 01.09.1989
Doğum Yeri: Birmingham
Ülkesi: İngiltere
Yaşı: 28
Boyu: 1,88
Kilo: 76
Mevkii: Santfor, sağ ve sol kanat
Kulübü: Liverpool
Oynadığı takımlar: Wolverhampton, Manchester City, Chelsea, Bolton Wanderers (k), West Bromwich (k).

Haberin Devamı
YORUM YAZ