MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

28 Haziran Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

TATVAN BEYİ Takı Değişikliği Sonrasında Bu Kez Birinciliğe Yakın..

1.Ayak: Altılı Ganyan 1300 metrede hand-14 koşu ile başlayacak. Bu yarışta şüphesiz Tatvan Beyi oynamak gerek. Çünkü geçen yarışında DB çıktı ve iyi koşacak beklentimi yazdığım bu tay Eco lion, Mice Macho Man arkasında üçüncü kalmıştı. Bu atın DB ile start aldığı 3 koşu içinde iki KV mücadele bulunması ile daha sert yerlerde tecrübe kazandığını görmekteyiz. Bu nedenle Özcan Yıldırım ile favorimdir. En ciddi rakibi ise KV8 üçüncülüğü bulunan son yarışını beğenmediğim Berkehan olur.

2.Ayak: Kariyerinin ilk koşusunda 1200 metrede nemli pistte Efil Efil kazanırken üçüncü kalan Küçük Toşur, bu kez birinciliğin güçlü adayıdır. İlk yarışı başarılı olan taylardan Asuvan ise rakibi olur. Ananiya’nın kazandığı kum yarışta bu tay Desen ardında kalmıştı. Daha sonra Duygum ve Canbanu’ya şans vereceğim.

3.Ayak: Mesafeli koşularda güvenilir bir at olduğunu TV programındaki analizlerde sıklıkla dile getirdiğim 3 nolu Kralarslan favorimdir. Son 6 yarışında M.Akyavuz ile 5 kez kazanan bu at jokeyi ile adeta bütünleşiyor. Bir kez daha kazanmaması için olumsuz bir durum yok. Bu kez grubun atları uzun mesafede başarılı isimler olduğundan cazip bir altılı bekleyenler için Çelekan, Zehir Hafiye, Boztepe Beyi, Batınhan ve İrfan öneririm.

4.Ayak: Çim pistte 1900 metrede yapılacak olan koşuda Alderamin favorimdir. 1900 metrede bu şehirde Ermen ardında ikinci kaldığı koşusunu hatırlarsak iyi bir yarış beklememiz gerekir. Bir Kasım’a kaybettiği koşuda form olarak yeterli gördüğüm bu atın rakibi ise Ozaniah olacaktır. Formda bir ahıra sahip olan Ozanşah da kazanmaya aday isimlerden biridir. Bu iki atın yanına Akhun tabii ki yazılır.

5.Ayak: 1200 metrede yapılacak olan dişilere mahsus Maiden mücadelenin bu ayağında Yeni Zübeyde favorimdir. Şifa gibi iyi bir kısrağın yavrusu olan bu at Hüradam, Med Bey, Harputhanı ile anneden kardeştir. Bu grupta çime de olan yatkınlığı ile favorimdir. Eftal ilk yarışı ölçü olmaz ikinci atımdır. Bade Hanım, Rasgaldi, Asrı Saadet ve Özü Güzel diğer şans verdiğim atlardır.

6.Ayak: Günün kapanış koşusu Satış-2 grubunda olacak ve sürprize açık gözüküyor. Zegna bu tip gruplara göre kalite olup favorimdir. Diyadin, Karafırat, Vavendu, King Of Ankara, James ve Abubakar diğer şans verdiğim atlardır.

3 9 3 1 11 14
2 4 // 13
5 6 3 6
4 2 4
8 2
1 1
7 3

Haberin Devamı
YORUM YAZ