MENÜ

Domagoj Vida'ya 80 milyon TL!

Ada temsilcisi, Beşiktaş’ın ardından Hırvatistan formasıyla Dünya kupası’nda da yıldızını parlatan Domagoj vida için 13.2 milyon Pound’u (80.5 milyon tL) gözden çıkardı. ingiliz kulübünün, Siyah-Beyazlılar’la yakın zaman içerisinde masaya oturması bekleniyor.

Domagoj Vida'ya 80 milyon TL!




Siyah-Beyazlılar’ın geçen sezonun ara transfer döneminde bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Domagoj Vida, transfer döneminin ön plana çıkan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Hırvatistan Milli Takımı’yla Dünya Kupası’nda başarılı bir performans sergileyen tecrübeli savunmacının; 90’ar dakika görev yaptığı Nijerya ve Arjantin karşılaşmalarında rakip takımın hücumcularına geçit vermemesi sonrasında piyasası iyice arttı. Yıldız futbolcuyla son olarak milli yıldız Cenk Tosun’un da formasını giydiği İngiltere Premier Lig ekibi Everton’ın talip olduğu öğrenildi.

Cenk’e 123 milyon verdiler

Hem Beşiktaş hem de Hırvatistan’daki başarılı görüntüsünün ardından radara giren 1,84’lük savunmacı için Everton’ın şimdiden teklifini belirlediği öğrenildi. FANATİK’e yaptığı açıklamada, “Geleceğimle ilgili olarak kararı Dünya Kupası’ndan sonra vereceğim” ifadelerini kullanan Vida için menacerler aracılığıyla nabız yoklayan Everton’ın, Kartal’ın yıldızı için 13.2 milyon Pound’u (80.5 milyon TL) şimdiden gözden çıkardığı konuşuluyor. Cenk Tosun’u 20 milyon Pound (123 milyon TL) karşılığında geçen sezon transfer eden Ada ekibinin, Beşiktaş’ın bir diğer yıldızı için de ısrarcı olduğu kaydedildi.

Başkan fikrini değiştirebilir

Dusko Tosic’in Çin’e transferinin ardından savunma hattındaki oyuncuları koruma kararı alan Başkan Fikret Orman’ın, bu yüksek teklif karşısında kararını değiştirebileceği kaydedildi. Başkan’ın, teklifin resmi kanallardan gelmesinin ardından konuyu teknik direktör Şenol Güneş’le görüşüp Vida’nın gidişine onay vereceği konuşuluyor.

Nijerya maçında ne yaptı?

Dakika: 90
Topla buluşma: 50
Pas: 39
Pas isabeti: % 84
Kazandığı 2’li mücadele: 3

Arjantin maçında ne yaptı?

Dakika: 90
Topla buluşma: 38
Pas: 32
Pas isabeti: % 63
Kazandığı 2’li mücadele: 1

Beşiktaş’ta ne yaptı?

Maç Gol Asist
18 1 -

Haberin Devamı
YORUM YAZ