MENÜ

Eray Balcı'nın Elazığ at yarış tahminleri

Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Elazığ at yarış tahminleri

27 Haziran Çarşamba Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

BİLİNEN KALİTESİYLE ''RÜZGAR GOLD'' GÜNÜN KALESİ ADAYIMDIR...

1.AYAK: Tosunoğlu Ekürisi yetiştirmesi HOPA FIRTINASI aynı zamanda, yarış hayatı süresince Ankara ve Adana kum pistinde elde ettiği başarılarla bildiğimiz Ümitli ve yine kısa süren yarış hayatından kum pistte ki istikrarlı yarışlarıyla bildiğimiz Batutay ile de anneden kardeş olup, çok uzun zamandır hazırlandığı koşuda en şanslı isim olur. İki ayı dolmayan yarış kariyerinde 4. ayrı şehirde piste çıkarak belki de bu anlamda bir rekora imza atan 2 yaşLI İngiliz tay PİST ŞAMPİYONU genç yaşta üzerine yüklenen bu ağır yükten etkilenmezse favorinin en ciddi rakibi olur. İlk yarış deneyimi bu pistte start alan diğer rakiplerine göre çok daha tatminkar olan GOLDEN ve erken gelişen yavrular veren Indian Days temsilcisi YEMCİ REŞİT sahaya indiği andan itibaren Recep Yıldırım nezaretinde sürdürdüğü hazırlıklarıyla kesinlikle ihmale gelmez.

2.AYAK: Excuseme gibi kumun kalitesine dayanan anne kan hattıyla ARVİŞ ve gördüğü yarışlar sonrası kötü koşmak için bir mazereti kalmadığına inandığım KIRGÜLÜM ikilisine eşit şans veriyorum. Bu ikilinin benim beklentilerimin gerisinde koşması halinde bu kez devreye; PRENSES MERAM, MASTANLI, YAPRAKLIM ve HAKİME HANIM girer.

3.AYAK: Bu mesafelerde iç start avantajını elinde bulundurduğu koşularda kolay kolay rakiplerine geçit vermeyen ALTUNBİR benzer koşullarda yine birinciliğin en güçlü adayı olur. Bugün için en büyük handikapının sadece bir hafta arayla 2000 mesafesinden 1200 mesafesine dönmek olduğunu düşündüğüm REBER 3,5 aylık ara sonrası iki yarış gören DEMİRYAYLASI ilavesiyle bu ayağı bu üç isimle geçebiliriz. Günün bu ayağında sürpriz arayan kuponlar; UÇARKANAT, SON VİRAJ ve CANGOBAK sırasıyla dikkate alabilirler.

4.AYAK: Sprinter safkan PEKKURT etkili düzlük sprintiyle bugünün kazananı olabilir. Ekürilerden KAÇAR FEZVİ ve seri ikinciliklerini birincilikle süsleyecek süratli yarış gidişatını bulacak olan BABA SÖNMEZ az atlı koşunun ön planda şans verilmesi gereken isimleridir. Bu kez Mahmut Ünlü idaresinde piste çıkacak olan TURABİ ve gününde olduğu zaman çok ters yarışlara imza atmayı başarmış YALNIZKARTAL geniş bütçeli kuponlar için önereceğim isimlerdir.

5.AYAK: Bursa’da start aldığı Satış Koşusunun beraberinde el değiştiren RÜZGAR GOLD’u Elazığ pistinde gördüğüme şaşırmadım desem yalan olur. Kalite olarak bugün karşılaşacağı rakiplerden çok daha üstün gördüğüm safkanı piste uyum sorunu yaşamayacağını umarak günün bankosu olarak öneriyorum.

6.AYAK: Bu pist deneyimleri hayal kırıklıkları ile sonuçlanmış olsa da kalite olarak bu rakiplerden aşağı olmayan ÇAĞLARKAN ısrarımdan vazgeçmiyorum. Yarış hayatı sınırına gelen GUTİ ne yapıp edip bugün iyi koşmak zorunda olup aksi halde yarış hayatının devamı için son bir şansı kalacak. Günün son ayağı için bu ikili önde olmakla beraber; SANİBELA FIRTINASI, ABİDEM, DENİZCİKIZI, HATİCE ve BÜTÜNHABER daha sonra şanslı gördüğüm isimlerdir.

3-4-2///4-8-9-12-7-6///4-3-6-8-2-1///2-1-6-8-3///1///6-9-13-1-4-5-11

Haberin Devamı
YORUM YAZ