MENÜ
Sponsorlu

D'S Damat'ta büyük %50 yaz indirimi devam ediyor

2018 İlkbahar/Yaz koleksiyonu sezonun en trend renk ve desenlerini kaliteli kumaşlarıyla ve kusursuz kalıplarla bir araya getiriyor. İlhamını doğadan alan bu koleksiyona %50 indirimle sahip olma şansını kaçırmayın.

D'S Damat'ta büyük %50 yaz indirimi devam ediyor

En modern kumaşları usta bir terzilikle birleştirerek kendinden emin siluetlerle şehirli erkeğin doğaya ve özgürlüğe olan tutkusunu ön plana çıkartan D’S Damat 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu baharın ve yazın renkli enerjisini üzerinize taşıyor. Özellikle çöl beji tonlu basic ürünlerle kusursuz bir birliktelik oluştururken renk dengesini de sağlıyor. Yaz aylarının olmazsa olmazı polo yaka t-shirt modelleri, hafif dokusu ve her kombine uygun renkleriyle gardırobunuzun demirbaşları arasında yerini alıyor. Formal ve casual giyim arasındaki kesin çizgilerin ortadan kalkmasıyla erkekler daha dinamik bir anlayışı benimsiyor.

GÜNEY SICAKLARINA YELKEN AÇIN

Denizlerin maviliği ve sıcak yazın tropik teması casual tarzı yeniden yorumluyor.
Mavi, beyaz ve kırmızı üç ana rengiyle marin teması, yazı en çok hissettiren stil olmaya devam ediyor. Sezonun yükselen değeri ise ince uzun formlu ipek ya da koton fularlar. Denizcilik mirası olan breton çizgili bir polo yaka tshirt ya da gök mavisi keten bir gömlekle marin görünüm elde etmek hiç de zor olmayacak.

RAHAT SEYAHATİN ANAHTAR PARÇALARI

Hayatınızı kolaylaştıracak inovatif parçalara dolabınızda yer açın. Kolay ütülenen kumaşı ile Easycare gömlekler, yolculuğunuz sırasında başınıza gelebilecek tüm ihtimaller özenle düşünülerek hazırlanan Travel Serisi takım elbiseler kırışmama özelliğiyle konforunuza toz kondurmayacak.

YORUM YAZ