MENÜ

Olympiakos, Blatt'ten iyi haber bekliyor

Başarılı koça iki yıllık kontrat teklif eden Olympiakos yönetimi, David Blatt’in kararının olumlu olmasını bekleniyor.

Olympiakos, Blatt'ten iyi haber bekliyor

Pire’de nefesler tutuldu, David Blatt’in kararı bekleniyor. Koç Giannis Sfairopoulos ile yolların ayrılmasından sonra koç arayışına geçen Olympiakos, Eurohoops’un daha önce duyurduğu gibi David Blatt’e yönelmişti.

Pire ekibiyle David Blatt, geçtiğimiz günlerde masaya otururken Olympiakos, başarılı koça iki yıllık kontrat teklif etmişti. O gün görüşmeler sonuçlanmadı ancak Olympiakos tarafı bugün teklife bir cevap bekliyor.

Eurohoops kaynaklarının verdiği bilgiye göre görüşmelerin olumlu geçtiğini düşünen Olympiakos yönetimi, David Blatt’in kararının olumlu olmasını bekleniyor. Blatt’in birkaç saat içinde kararını vermesi beklenirken eğer anlaşma olursa başarılı koç, AEK’yı çalıştırdıktan yıllar sonra Yunanistan’a geri dönmüş olacak.

Avrupa tarihinin en başarılı koçlarından biri olan Blatt, bu sezon Daçka‘yla EuroCup’ı kazanırken daha önce de Maccabi‘yle EuroLeague’i kazanmıştı. EuroLeague zaferinden sonra Cleveland Cavaliers‘ın başına geçen David Blatt, modern EuroLeague’de çalıştıktan sonra NBA’de başkoç olan ilk kişi olmuştu.

EuroHoops

Haberin Devamı
YORUM YAZ