MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

23 Haziran Cumartesi Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Cazip program da bankom son ayakta WELKIN

Yedili plasenin ilk ayağında 2 yaşlı tayların şartlı-4 koşusu ile olacak. Dişi tayların yer alacağı bu mücadelede Anatolian Pearl favorimdir. İlk yarışında İzmir’de şartlı-1 grupta kazanan bu tay Lila Hatun gibi iyi taylar veren bir kısrağın yavrusu olup bir kez daha kazanmaya yakındır. Koşunun iddialı ismi Ceku ise üst üste elde ettiği birincilikler sonrasında ikinci atımdır. Sürpriz Can Oprah olur. Anatolian Pearl yedili plasede risk alınıp tek bırakılabilir.

1.Ayak: Altılıya başlayacağımız yarış 1400 metre çimde hand-17 olacak. Demirbüken geçen koşusunda güvendiğim isimlerden biriydi. Son 800’ü 44.64 koşarak kazanan bu atın hızlı gidecek yarışlarda bu düzlük sprinti ile kazanması yine olasıdır. Drive Faster ve Ankaralı ikilisi bu atın yanında şans verdiğim atlardır.

2.Ayak: 1900 metrede yapılacak olan bu Maiden mücadelede kariyerinde vasatı aşamamış isimler var. Adalyn orijininin hakkını veremiyor. Bu tay boğazındaki tedavi sonrasında da parlak bir yarış yapmadı. Bu kez bu grupta son bir şans vereceğim. Söğüt, Nezir Family, Legend Sycamore, Sir Cliff ve Reina De Oros gibi isimler sırayla yazılabilir. Cazip bir isim Pastor olmadan kupon yapmayın derim.

3.Ayak: Çankaya Koşusu 1500 metrede yapılacak. Kumcu isimler bir araya gelmiş. Kinowa, Good Curry gibi kariyeri parlak isimler burada öne çıkacak. Rebel Yell için mesafe kısa gelebilir. Rakiplerin daha iyi olduğu mesafede karşılarına çıkmak bir yerde 1900-2000 metre hedef bir yarışa hazırlık için de olabilir. Yine de Kinowa, Good Curry ve Rebel Yell üçlüsü yeterli.

4.Ayak: 2000 metrede yapılacak bu koşuda ilk şansı Şerife Abla’ya vereceğim. Hüma Sultan arkasında ikinci kaldığı son yarışı 2000 metrede olan bu atın daha önce 1900 metrede kazandığını hatırlarsak bu grupta kazanması normal sonuç olur. Hüma Sultan rövanşı vermemek isteyecektir. Yantar’ın form durumu çok iyi oldu, Euprhates, Palermo ve Seherin sesi ile bu yarış rahat izlenir. Yurdakul da düzelmeler var sürprizi yapabilir.

5.Ayak: Sultan Sazlığı Koşusu’nda Patroniçe birinci atımdır. Kum pisti seven bu kısrak son dönemde önemli mücadeleler de yer almış olup bu grupta iş yapacaktır. Ev sahibi isimlerden Kadhan, Firikya, Bildenhan, Kızılhan ve Madrabaz ile bu koşuda ters bir sonuç görebiliriz.

6.Ayak:
Son yarışında hayli beğendiğim Welkin üzerinde ısrar ettiğim taylardan biridir. Takip listemde ilk sırada olan bu tay A.Çelik ile bankomdur.

1. AYAK 2. AYAK 3. AYAK 4. AYAK 5. AYAK 6.AYAK
2 7 7 9 8 12
3 5 4 4 5
4 11 8 8 4
4 3 1
3 1 2
6 2 7
10 7

Haberin Devamı
YORUM YAZ