MENÜ

'Yeni sezonda bambaşka bir Negredo!'

Beşiktaş'tan ilk etapta ayrılığa yeşil ışık yakan Negredo, gelen tekliflerin 4 milyon Euro’nun altında kalması sonrasında fikir değiştirdi. İspanyol futbolcu, menaceri aracılığıyla yönetime, “Yeni sezonda herkes bambaşka bir Negredo görecek” diyerek kalmak istediğini iletti.

'Yeni sezonda bambaşka bir Negredo!'

Kara Kartal’ın geçen sezonun başında İspanya La Liga ekibi Valencia’dan kadrosuna kattığı Alvaro Negredo, Siyah-Beyazlı formayla beklenenin altında bir görüntü sergilemişti. Süper Lig’de görev aldığı 31 mücadelede 7 gol ve 6 asistlik performans ortaya koyan İspanyol futbolcu, teknik direktör Şenol Güneş’in olumsuz raporu sonrasında transfer listesine konulmuştu. 4.3 milyon Euro’luk maaşı sebebiyle kulüp bütçesi için büyük yük teşkil eden Negredo için Çin ve Arabistan kulüplerinden medet uman Beşiktaş’a oyuncunun cephesinden beklenmedik bir hareket geldi.

Maaş beklentisi karşılanmayınca...

Yönetimin olumsuz tutumu sonrasında ilk etapta takımdan ayrılmaya sıcak bakan Negredo’nun, gelen teklifleri menaceriyle değerlendirdiği ancak maaş önerilerinin 4 milyon Euro’nun altında olması sebebiyle karar değiştirdiği belirtildi. 32 yaşındaki futbolcunun, maaş beklentisi karşılanmadığı için Siyah- Beyazlılar’la yola devam etme kararı aldığı kaydedildi. Deneyimli ismin, menaceri aracılığıyla yönetime mesaj göndererek, “Yeni sezonda herkes bambaşka bir Negredo görecek” iddiasında bulunduğu öğrenildi.

Orhan Yıldırım

Talisca'nın yerine Jack Wilshere!

Haberin Devamı
YORUM YAZ