MENÜ

Vida'nın talipleri artıyor, teklif büyük!

Yeni teknik direktör Marco Silva’nın gönderilmesini istediği Ashley Williams’ın yerine Vida’yı düşünen Everton’ın çift haneli bir teklifle Beşiktaş’ın kapısını çalması bekleniyor.

Vida'nın talipleri artıyor, teklif büyük!

Sabah Gazetesi'nden Uğur Çem'in haberine göre; Everton'daki yeniden yapılanma Beşiktaş'ın kasasını dolduracak gibi... Geçen sezon devre arasında Cenk Tosun için Beşiktaş'a 22 milyon Euro ödeyen İngiliz kulübü yeni teknik direktörü Marco Silva'nın bek, stoper, kanat ve forvete takviye istemesiyle gözünü bir başka siyah-beyazlıya; Domagoj Vida'ya dikti. İngiliz basını, geçen sezon defansta çok kötü bir performans gösteren Phil Jagielka ve Ashley Williams ikilisinin toplam yaşının 68'e geldiğine dikkat çekerken, özellikle Williams'ın yerine defansa taze bir kan gerektiğinin altını çizdi. Williams'ı gözden çıkaran Everton yönetimi de geçen sezon devre arasında da gündeme aldığı Vida'yı tekrar transfer etmek için harekete geçti.

RAKAM ÇİFT HANEYE ÇIKMALI
Şu anda Hırvatistan forması ile Dünya Kupası'nda mücadele eden Vida'nın yıllık 2.6 milyon Pound kazandığı vurgulandı. Beşiktaş cephesi ise bu konuda tok satıcı rolünü oynuyor. Siyah-beyazlı yöneticiler şu ana kadar kendilerine Everton'dan gelen bir teklif olmadığının altını çizerken, çift haneli rakam içermeyen bir teklifle de ilgilenmeyeceklerine işaret ettiler.

Haberin Devamı
YORUM YAZ