MENÜ

Transferde Trabzonspor rüzgarı

Transferde Da Silva’dan gelecek yanıtı bekleyen Trabzonspor, Kayserispor’dan da Kana Biyik için girişimlere başladı. Bri yandan da hücum bölgesini güçlendirmek isteyen Trabzonspor, Osmanlıspor’dan Umar Aminu için görüşmelerini sıklaştırdı.

Transferde Trabzonspor rüzgarı

Trabzonspor’da 26 Haziran’da başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesinde transfer çalışmaları hız kazandı.

Önceliğini savunma hattına veren ve bu doğrultuda Fransız stoper Damien Da Silva’yı şehre getiren Fırtına, 30 yaşındaki futbolcudan gelecek yanıtı beklerken, arayışlarını da sürdürmeye devam ediyor.

Stopere en az iki takviye yapmayı planlayan Bordo-Mavili ekip, teknik direktör Ünal Karaman’ın raporu doğrultusunda Kayserispor’da başarılı bir sezon geçiren Kana Biyik’ı listesine aldı. Trabzonspor, Kamerunlu futbolcu için Sarı- Kırmızılı ekiple pazarlık masasına otururken, ilk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi. Tarafların önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelerek, transfere nokta koyması bekleniyor.

Karaman ısrar ediyor

İleri uca da en az bir takviye yapılmasını talep eden Ünal Karaman, 1. Lig’e düşen Osmanlıspor’dan Umar Aminu transferini ısrarla istiyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu da bizzat yürüttüğü görüşmelerini yoğunlaştırırken, Nijeryalı futbolcu için kiralama formülü üzerinde duruluyor. Öte yandan Karadeniz ekibi, Osmanlı’dan Thiago Pinto, Musa Çağıran ve Serdar Gürler için de nabız yoklamaya devam ediyor.

Osmanlı cephesi doğruladı

Fırtına’nın temaslarını doğrulayan Başkent ekibinin Başkanı Sadık Dik, “Her futbolcu, Süper Lig’de oynamak ister. Trabzonspor’un, Pinto, Musa, Serdar ve Aminu’ya ilgisi var. Ancak bu oyuncuları sadece Trabzon istemiyor. Serdar, Galatasaray ile flört ediyor, Beşiktaş da Musa ile ilgileniyor. Bu oyuncuların yurt dışından da talipleri var” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ