MENÜ

SON DAKİKA| Fenerbahçe, Phillip Cocu'yu resmen açıkladı

PSV Eindhoven, teknik direktörleri Phillip Cocu'nun Fenerbahçe'yle anlaştığını resmi olarak açıkladı. Fenerbahçe de anlaşmanın detaylarını paylaştı.

SON DAKİKA|  Fenerbahçe, Phillip Cocu'yu resmen açıkladı



Fenerbahçe'de haftalardır beklenen soru yanıtını buldu. Sarı Lacivertlilerin yeni teknik direktörü Phillip Cocu oldu. Cocu'nun yardımcılığını ise yine PSV'de görev yapan Chris van der Weerden yapacak.

Hollandalı teknik adamın 5 sezondur görev yaptığı PSV Eindhoven kulübü, resmi Twitter hesabından yaptığı Türkçe açıklamada, Cocu'nun Fenerbahçe'yle anlaştığını duyururken, 47 yaşındaki teknik adama başarılar diledi.

İşte o açıklama:

"Beş sezon ve altı kupa.

Phillip; öncelikle bize yaşattığın başarılarla dolu yıllar için sana teşekkür eder Fenerbahçe de başarılar dileriz #TeşekkürlerPhillip"



Fenerbahçe de resmen açıkladı

Sarı-Lacivertliler de Hollandalı Teknik Direktör Phillip Cocu'yu resmen açıkladı. Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle;

"Kulübümüz, geçtiğimiz yıllarda Hollanda’nın köklü ekiplerinden PSV Eindhoven’ın teknik direktörlük görevini yürüten Hollandalı teknik adam Phillip Cocu ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Hollandalı teknik direktör Phillip Cocu, 2018-19 futbol sezonundan itibaren 3 yıl boyunca takımımızın teknik direktörlük görevini yürütecektir."

Açıklamada Phillip Cocu'nun, Fenerbahçe'nin hazırlık kampı için toplanacağı 28 Haziran Perşembe günü Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde hazır bulunacağı da duyuruldu.

Phillip Cocu kimdir? Kaç yaşında? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü

Ali Koç: Phillip Cocu'yu seçtik çünkü...

Phillip Cocu'dan ilk açıklama



Phillip Cocu, Volkan Demirel'i böyle avlamıştı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ